2015-03-25 09:16:07
Φωτογραφία για ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ : ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟ...
Για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον νορβηγικό Τύπο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στην Ισπανία με την αποστολή της Νορβηγίας βρίσκεται ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροατία (28/03) για τα προκριματικά του Euro 2016.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο δεξιός μπακ-χαφ των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Υπήρχε κάποια ένταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνονται κάπως καλύτερα. Ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό. Πετάχτηκαν πολλά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν αισθανθήκαμε ότι πραγματικά κινδυνεύσαμε. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είναι καλό να υπάρχει πάθος, αλλά αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια», τόνισε ο 24χρονος αμυντικός στην πατρίδα του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ