2015-03-25 20:34:21
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΓΚΕΡ 8-6
Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε 8-6 την ουγγρική Έγκερ στο "Παπαστράτειο" για την 7η αγωνιστική του A' Ομίλου και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης στο Final-6 του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη διατηρώντας τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final-6 της διοργάνωσης στη Βαρκελώνη και απέσπασαν το πλεονέκτημα σε πιθανότητα ισοβαθμίας με την Έγκερ (οι Ούγγροι είχαν νικήσει 10-9 στον πρώτο γύρο).

Παράλληλα η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έσπασε το αρνητικό σερί με τέσσερις συνεχόμενες ευρωπαϊκές ήττες.

Ο Θρύλος έκανε σπουδαία εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι στο Παπαστράτειο και έδειξε πως κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμάει και να τον θεωρεί... «τελειωμένο».

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έβγαλαν ψυχή και πάθος και παίζοντας εκπληκτική άμυνα, πήραν μία μεγάλη νίκη.

Ο Μάγιαρακ και ο Μουρίκης σημείωσαν από 2 γκολ ο καθένας, ωστόσο όσοι αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί και έδωσαν πολύτιμες βοήθειες, ειδικά στην άμυνα.


Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Προ Ρέκο (8/4), πηγαίνει στο Κραγκούγεβατς για το ματς με τη Ραντνίσκι (18/4) και ολοκληρώνει με τη Μπρέσια εντός (2/5).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 0-1, 2-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης.

ΕΓΚΕΡ (Ν.Νταμπρόβσκι): Μίτροβιτς, Ανιάλ, Μπίρος, Σούσκοβιτς, Χοσνιάνσκι 3, Λόριντς, Τσουκ 2, Σίβος 1, Έρντελι, Βαπένσκι, Μπέντο, Αράι, Κσόμα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ