2015-03-26 09:28:46
Φωτογραφία για Εκδήλωση της Ένωσης Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  διοργανώνει την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 19:00, στηνΑίθουσα "Αλέξανδρος" Εθνικής Αμύνης 1(δίπλα στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης),  διάλεξη με θέμα: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Το θέμα θα αναπτύξει ο Στρατιωτικός Αναλυτής-Διεθνολόγος και ειδικός σε θέματα Διεθνούς Ασφαλείας-Τρομοκρατίας και Όπλων Μαζικής Καταστροφής, Δρ. Αθανάσιος Δρούγος.

Ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος είναι Στρατιωτικός και Διπλωματικός, Πολιτικός Αναλυτής, Διεθνολόγος και ειδικός σε θέματα ασφάλειας, τρομοκρατίας, ασύμμετρων απειλών, πολέμων χαμηλής έντασης με διαχρονικές σπουδές στην χώρα μας, στις ΗΠΑ (Saint Louis – Missouri) και στην Ολλανδία (Amsterdam University) (ΒΑ-ΜΑ-Phd / Διδακτορικό) σε Αμυντικές Μελέτες. Είναι επίσης συγγραφέας εκατοντάδων άρθρων και μελετών στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ολλανδικά και Γαλλικά , καθώς και επί 16 χρόνια αναλυτής-σχολιαστής  των διεθνών διπλωματικών και στρατιωτικών εξελίξεων και γεγονότων σε πολλά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Τα τελευταία 18 χρόνια έχει δώσει  διαλέξεις για ερευνητικούς σκοπούς / συμπόσια  σε 55 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ