2015-03-26 09:52:08
Φωτογραφία για «ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (26/3, 21.45) την Εφές σε ένα καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι κι ο Τσεντί Οσμάν αποκαλύπτει στο Euroleague Greece τα σημεία που θα επιδιώξουν να... "χτυπήσουν" οι Τούρκοι.

Αναλυτικά Την 5η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 η Εφές έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη φάση της φετινής Euroleague. Από εκείνο το παιχνίδι έχουν αλλάξει πολλά και όντας τρεις στροφές πριν το φινάλε τα περιθώρια για στραβοπατήματα έχουν εξαφανιστεί.

Μόλις λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα στο ΣΕΦ (26/3, 21.45) ο Τσεντί Οσμάν μιλάει για τον τρόπο που θα επιδιώξει η Εφές να "χτυπήσει" τους ερυθρόλευκους, στέκεται σε όσα έχουν αλλάξει σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, ενώ πλέκει το εγκώμιο για το ελληνικό μπάσκετ που παράγει συνεχώς νέα ταλέντα.

Τι θα πρέπει να κάνει, όμως, η Εφές για να έχει ελπίδες στο αυριανό παιχνίδι; "Θα πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα καλά, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα μας τα παιχνίδια", λέει ο Οσμάν και προσθέτει...


 "με σκληρή άμυνα θα σπάσουμε την αντίσταση του Ολυμπιακού και με τους αιφνιδιασμούς θα βρούμε εύκολους πόντους για να μπορέσουμε να κερδίσουμε".

Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν κι οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με 84-70, έχουν αλλάξει πολλά κάτι που γνωρίζει ο 20χρονος φόργουορντ, καθώς "πλέον είμαστε στις τελευταίες 3 εβδομάδες του ΤΟΡ 16. Η πορεία των ομάδων και ποιες θα καταφέρουν να προκριθούν έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Τρία τελευταία παιχνίδια στο ΤΟΡ 16 έχουν μείνει κι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό είναι μάλλον το πιο σημαντικό από τα τρία. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε γιατί στόχος μας είναι η οκτάδα".

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη δεν κάνει τον Τσεντί Οσμάν να νιώθει πιο άνετος, καθώς όπως υποστηρίζει "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα κι έχει μεγάλο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να ρίξουν το ρυθμό τους τότε θα βρισκόμαστε πιο κοντά στη νίκη".

"Γεμάτη με καλούς νέους παίκτες η Ελλάδα"

Στην Εφές υπάρχουν αρκετοί Έλληνες με τον νεαρό Τούρκο φόργουορντ να δηλώνει πως "ο Στράτος (Περπέρογλου) είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι ένας καλός μου φίλος. Όσον αφορά τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου μπορώ να σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος μας βοηθάει και μας διδάσκει συνεχώς".

Η συζήτηση δεν θα γινόταν να μην πάει και στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο 20χρονος φόργουορντ έχει διακριθεί με τις μικρές εθνικές της Τουρκίας κι έχει βρεθεί αντίπαλος ουκ ολίγες φορές με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα. "Το ελληνικό μπάσκετ είναι πάντα καλό και σε υψηλό επίπεδο. Είναι γεμάτο με καλές ομάδες και πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες", ανέφερε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ