2015-03-26 13:19:33
Φωτογραφία για Συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας αρνούνται να μπουν σε αεροσκάφος της Lufthansa - Πάνε οδικώς στο σημείο της τραγωδίας!
Οδικώς επέλεξαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία 14 συγγενείς θυμάτων της αεροπορικής... τραγωγίας της westwings, αρνούμενοι να μπουν στο αεροσκάφος που διέθεσε η Lufthansa για την μεταφορά της στη Marseille απ' όπου οδικώς θα φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας.

Το αεροσκάφος της Lufthansa από τη Βαρκελώνη ταξίδεψε τελικά με 62 συγγενείς των θυμάτων και στη συνέχεια η εταιρεία κανόνισε τη συνάντηση με τους υπόλοιπους 14 που ταξίδεψαν οδικώς για να γίνει η ομαδική μεταφορά τους στο σημείο όπου βρίσκονται τα συντρίμια του μοιραίου αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την αερογραμμή, οι συγγενείς θα οδηγηθούν στο πλησιέστερο δυνατό σημείο του ατυχήματος. Εντωμεταξύ στο σημείο έχουν φτάσει από νωρίτερα συγγενείς των θυμάτων από τη Γερμανία και εξελίσσονται τραγικές στιγμές στο σημείο που έχει δημιουργηθεί για την ενημέρωσή τους. Στιγμές που γίνονται όλο και πιο τραγικές καθώς άρχισαν να περισυλλέγονται τα πρώτα σώματα των νεκρών επιβατών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ