2015-03-26 14:05:24
Φωτογραφία για Εξαλλοι οι κάτοικοι με το σενάριο της αυτοκτονίας  - Η δήλωση που επιβεβαιώνει τα τραγικά σενάρια
Στο μικρό χωρίο Σεν λεζ Αλπ ο θυμός ανεβαίνει Η θεωρία μιας αυτοκτονίας του πιλότου που προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους εξέπληξε δυσάρεστα τους κατοίκους του μικρού χωριού και προκάλεσε αμηχανία.

«Είναι ντροπή, σκάνδαλο!» δηλώνει κάτοικος της περιοχής, δύο χιλιόμετρα από τη συντριβή. «Τι σημαίνει να δημοσιεύεις τέτοια πράγματα χωρίς προσοχή; Σκέφτονται καθόλου τις οικογένειες; Είμαι έξαλλη. Είναι ασεβές και άρρωστο. Καλά θα κάνουν να σιωπήσουν», λέει κάποια άλλη. «Εγώ τώρα έσβησα την τηλεόραση, τελείωσε», δηλώνει κάτοικος διπλανού χωριού.

Ωστόσο, δημοτικός σύμβουλος της γειτονικής πόλης Βερνέ δείχνει σαν να το περίμενε. «Πάντα πίστευα ότι είτε πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα είτε για αυτοκτονία. Είναι αδύνατο να μην είναι συνειδητή πράξη, το αεροπλάνο θα μπορούσε να αποφύγει το βουνό, αλλά πήγε κατευθείαν επάνω του», δηλώνει.

Η πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας, Μαριόν Κοτερίλ, υπεύθυνη να στηρίξει ψυχολογικά τις οικογένειες των θυμάτων, δηλώνει ότι αυτή η θεωρία της αυτοκτονίας δεν αλλάζει σε τίποτα το πρόγραμμά της. «Οπως πάντα, κυκλοφορούν τόνοι πληροφοριών, οι οικογένειες δεν φταίνε σε τίποτα, αυτό είναι εξάλλου ένα από τα πράγματα που πρέπει να αναλαμβάνουμε οι ειδικοί, τις πληροφορίες. Στον πόνο προστίθεται πάντα ο θυμός και αυτή η πληροφορία για αυτοκτονία μάλλον θα επιδεινώσει το αίσθημα του θυμού».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ