2015-03-27 02:36:08
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...»
Στο κακό τέταρτο δεκάλεπτο της Αναντολού Εφές που της στοίχησε σε ακόμη ένα παιχνίδι στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου με δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Όταν έρχεσαι σε ένα μέρος που έχει τέτοιες αναμνήσεις νιώθεις οικεία. Όταν τρως 33 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Σίγουρα δεν πήγε καλά η άμυνα. Έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία πρέπει να λύσουμε. Δεν τα έχουμε καταφέρει καλά τον τελευταίο μήνα αλλά θα συνεχίσουμε», δήλωσε αρχικά ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

«Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι δεν κοιτάς τι έκανε ο αντίπαλος. Εγώ επαναλαμβάνω ότι έχουμε εστιάσει στο δικό μας πρόβλημα που είναι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Εκεί εστιάζουμε. Ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτή τη διαφορά κάποιοι έβαλαν τις βάσεις. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια».

Για το προσπαθούν να κάνουν την Εφές σαν τον Ολυμπιακό που κέρδισα την Ευρωλίγκα το 2012: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Υπάρχουν διάφορα στάνταρ αλλά θα δούμε. Έχουμε διάφορα προβλήματα τώρα. Πρέπει να τελειώσει το Top-16 για να κάνουμε ταμείο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ