2015-03-27 04:58:04
Φωτογραφία για Όταν η Μπλάνσετ άρχισε τα... γαλλικά!
Από τα ρούχα της βγήκε η Κέιτ Μπλάνσετ στο πλαίσιο συνέντευξης για την... προώθηση της τελευταίας της ταινίας, "Σταχτοπούτα".

Ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Χίλα του αυστραλιανού show “Τhe Project” ξεκίνησε τις ερωτήσεις με το... αριστερό και έτσι τις ολοκλήρωσε!

Το "πρόβλημα" φάνηκε από την αρχή, όταν ο Χίλα, προφανώς για να κάνει πνεύμα είπε στην 46χρονη σταρ ότι θα έπρεπε να είχε αγοράσει μια εξάδα μπύρες για να σπάσει ο πάγος.

"Δεν πίνω μπύρες", του απάντησε ενοχλημένη η Κέιτ Μπλάνσετ.

"Τι θα μπορούσα να φέρω λοιπόν, για να σπάσω τον πάγο να σπάσει;", συνέχισε εκείνος. "Μια βότκα", του απάντησε εκνευρισμένη η ηθοποιός, απλά για να απαντήσει, όμως, καθώς οι σφυγμοί -και οι τόνοι- είχαν ανέβει ανησυχητικά.

Ε, και λίγο αργότερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

"Ας αρχίσουμε από την αρχή", πρότεινε η Κέιτ λέγοντας ένα "χαίρω πολύ για τη γνωριμία". Εκείνος όμως την έριξε τη βόμβα.

"Πώς καταφέρατε να βάλετε λουρί στη γάτα σας; Εγώ το προσπάθησα με τη γάτα της φιλενάδας μου, αλλά δεν τα κατάφερα", ρώτησε ο δημοσιογράφος αναφερόμενος σε χαρακτηριστική σκηνή του έργου.

"Αυτό βρήκες να με ρωτήσεις; Πραγματικά, αυτή είναι η γ*****νη ερώτησή σου;" είπε εξοργισμένη η ηθοποιός, και έληξε τη συνέντευξη μια ώρα νωρίτερα.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ