2015-03-27 08:26:08
Φωτογραφία για Τι μπορεί να κάνει το πιο εξελιγμένο ασύρματο mouse της Logitech
«Εγκαινιάζουμε ένα νέο κόσμο από δυνατότητες στον χώρο των περιφερειακών» υποστήριξε η Logitech με την παρουσίαση του Logitech MX Master.«Ενσωματώνει τις καλύτερες καινοτομίες μας στο χώρο της τεχνολογίας ποντικιών, σε ένα χειροποίητα σμιλεμένο σχέδιο», χαρακτηρίζοντας το MX Master ως «μέτρο σύγκρισης για ακριβή, γρήγορη και άνετη πλοήγηση σε υπολογιστή». Η νέα πρόκληση που αναλαμβάνει το νέο ασύρματο mouse της Logitech είναι να εξυπηρετεί βέλτιστα ανθρώπους που δουλεύουν σε πολλές οθόνες, συσκευές και λειτουργικά συστήματα, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα, με απόλυτη ακρίβεια. 

«Το ασύρματο ποντίκι Logitech MX Master είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο και πλήρως παραμετροποιήσιμο ποντίκι που προσφέρει πολλαπλά οφέλη, σε ακρίβεια, έλεγχο και ταχύτητα» σχολίασε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος στον τομέα περιφερειακών υπολογιστών της Logitech, για να καταλήξει πως «… οι πολλές επιλογές πλοήγησης όπως και τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του, το κατατάσσουν ως το καλύτερο ποντίκι που έχουμε ποτέ δημιουργήσει». 


To νέο ποντίκι έχοντας τις ρίζες του σε μια μεγάλη γκάμα ασύρματων μοντέλων όπως το Logitech MX Revolution και το Logitech Performance MX, είναι ιδανικά μορφοποιημένο για άνεση αλλά και σχεδιασμένο για ταχύτητα και πλήρη έλεγχο.

Το σχήμα του στηρίζει αποτελεσματικά, σε φυσική θέση την παλάμη και τον καρπόΗ ροδέλα κύλισης έχει επιταχυνόμενη απόκριση, δηλαδή μπορεί να υποστηρίξει την άμεση μετάβαση από την μετακίνηση ανά ένα κλικ σε υπερταχύ scrolling.Διαθέτει δεύτερη ροδέλα κύλισης, τοποθετημένη στο πλάι για χρήση με τον αντίχειρα, ώστε να επιτρέπει το οριζόντιο scrolling και τηνμετακίνηση από tab σε tab στον browser.Το ποντίκι συνδέεται σε υπολογιστές Windows ή Mac μέσω του μικροσκοπικού δέκτη Logitech Unifying που διαθέτει τεχνολογία Bluetooth Smart. Mπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις συσκευές, π.χ. με επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop ή tablet -με το πάτημα του πλήκτρουLogitech Easy-Switch ο χρήστης μπορεί να επιλέξει με ποιο θα το χρησιμοποιήσει.Τέλος, ένα ακόμη πλήκτρο μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αναπαράγει τις gestures των υπολογιστών Mac.Από πλευράς παραμετροποίησης, το λογισμικό Logitech Options επιτρέπει την παραμετροποίηση των πλήκτρων ώστε να αντιστοιχούν σε οποιαδήποτε εντολή επιλέξει ο χρήστης.Η τεχνολογία laser Logitech Darkfield αναλαμβάνει να κρατήσει υψηλά την απόδοση της ανίχνευσης, ουσιαστικά σε κάθε είδους επιφάνεια,ακόμη και πάνω σε γυαλί ή σε έντονα γυαλιστερή επιφάνεια.Το MX Master έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία διαρκεί έως και 40 μέρες με μια πλήρη φόρτιση (ανάλογα τη χρήση), και διαθέτει φωτεινός δείκτη ειδοποίησης όταν απαιτείται επαναφόρτιση. Τέσσερα λεπτά φόρτισης αρκούν για μια ημέρα χρήσης, δηλώνει ο κατασκευαστής. Το MX Master μπορεί να χρησιμοποιείται όταν φορτίζεται.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ