2015-03-28 09:10:12
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Ολυμπιακό ως σύλλογος, καθώς ο Θόδωρος Γιαννίκος θα παρευρεθεί στο Soccerex Asian Forum 2015 που θα γίνει στις 3-4 Μαΐου στο King Hussein Bin Talal Convention Centre της Νεκράς Θάλασσας, στην Ιορδανία.

Το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, όπως αναφέει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", θα δώσει το «παρών» σε μια πολύ σημαντική συνάντηση κορυφαίων συλλόγων, καθώς σκοπός είναι να συζητηθούν πολλά θέματα στρατηγικής και συνεργασίας.

Πέραν του Ολυμπιακού, άλλες ομάδες που θα παρευρεθούν στο συνέδριο, είναι οι Μίλαν, Γαλατά, Μάλαγα και Παλέρμο και εκτός των άλλων, όλοι αυτοί οι σύλλογοι, μαζί με τον Ολυμπιακό βέβαια, έχουν σκοπό τη διάδοση και την περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ασία, όπως και τρόποι για να προσελκυθούν νέοι οπαδοί στο σπορ, καθώς η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο στην Ασία δεν βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Αξίζει να τονιστεί πως στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα και θα είναι «παρών» ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του κ. Γιαννίκου, είναι να αναζητηθούν νέοι επενδυτές και αγορές που θα βοηθήσουν τόσο τη φήμη των ομάδων, αλλά και της ασιατικής ηπείρου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ