2015-03-28 14:18:06
Φωτογραφία για Για απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλει αναγνώστης υπάλληλο του Lidl Κορδελιού
Αγαπητό tromaktiko, στις 27/03/2015 στις 6 και κάτι το απόγευμα, πήγα στο Lidl Κορδελιού. Η συμπεριφορά της πωλήτριας στο ταμείο ήταν απαράδεκτη. Της έκανα μία απλή ερώτηση γιατί είδα μπροστά στα μάτια μου να δίνει μία χούφτα με διαφημιστικές φιγούρες σε γνωστά της άτομα ενώ χαζολογούσε παράλληλα και άπλα όταν έφτασε η σειρά μου με αρκετά μεγάλο λογαριασμό της ζήτησα να λάβω και εγώ μία διαφημιστική φιγούρα.

Εκεί με ανάρμοστο ύφος η κυρία άρχισε να φωνάζει μέσα στον κόσμο για το ότι αφού μου έδινε την απόδειξη μετά θα μου την έδινε με ένα ύφος σαν να ήμουν σκουπίδι μπροστά σε όλους με φωνές και στο τέλος μου την πέταξε σχεδόν στα μούτρα αφού όλοι με κοιτούσαν.

Ντροπή σας κυρία μου και θα σας καταγγείλω και στην εξυπηρετηση πελατών της Lind. Μακάρι να ήξερα το όνομα σας. Ντροπή που τα κομλεξ σας τα βγαζετε οπού σας παίρνει και αντί να φέρεστε όπως αρμόζει χαζολογάτε και δίνετε σε γνωστους χούφτες διαφημιστικών που προοριζονται για πελάτες. Θα μάθω το όνομά σας και θα ενημερώσω την εταιρεία σας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ