2015-03-28 17:33:01
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας για τον 4χρονο Αλέξανδρο - Σε λίγο αναχωρεί με C-130 για Ιταλία
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα, η επέμβαση στον μικρό Αλέξανδρο, με την οποία συνδέθηκε με μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας, ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί με ασφάλεια σ&t au;ο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της Πάντοβα, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Ο 4χρονος αναμένεται σε λίγο να μεταφερθεί με ειδική κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο του Αράξου, όπου εκεί η κινητή μονάδα θα επιβιβαστεί στο C-130 που θα τον μεταφέρει στην Ιταλία.

Τον Αλέξανδρο θα συνοδεύουν οι ειδικοί Ιταλοί επιστήμονες και ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΠΝΠ, κ. Ηλιάδης.

Νεότερη ενημέρωση 11.30'

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε τέσσερις Ιταλούς επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του καρδιοχειρουργικού κέντρου .

Αναμένεται σε λίγη ώρα να αφιχθούν στο νοσοκομείο του Ρίου και νωρίς το μεσημέρι να πραγματοποιηθεί η επέμβαση διασύνδεσης του 4χρονου με μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας.


Ευχή όλων να πάνε όλα καλά και ο μικρός Αλέξανδρος να πετάξει το απόγευμα για την Πάντοβα, με το C-130.

Νεότερη ενημέρωση

Με ειδική κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ μέσα σε C-130 αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα τελικά ο 4χρονος Αλέξανδρος στην Πάντοβα της Ιταλίας, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή καρδιακή χειρουργική επέμβα ση.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έγιναν γνωστά, μετά από την εκτίμηση της κατάστασης από τους γιατρούς, αποφασίστηκε να έρθει στην Πάτρα ειδική ομάδα γιατρών από το Ιατρικό Κέντρο της Πάντοβας, προ&kapp a;ειμένου να τοποθετήσει ειδικό μηχάνημα στο παιδί για να μπορέσει να μεταφερθεί ασφαλές στην Ιταλία.

Η Ιταλοί γιατροί αναμένεται να μεταφερθούν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των γιατρών, μετά την τοποθέτηση του μηχανήματος στην καρδιά του 4χρονου Αλέξανδρου, αυτός θα μεταφερθεί σε ειδική κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία θα επιβιβαστεί σήμερα ΣÎ ¬ββατο στο αεροδρόμιο του Αράξου σε C-130 προκειμένου να μεταφερθεί στην Ιταλία.

Η λύση αυτή  προκρίθηκε από έλληνες και ιταλούς γιατρούς, για να μειωθούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις του μικρού αγοριού, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Νεότερη ενημέρωση

Στη φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται ολόκληρη η διαδικασία, προκειμένου ο μικρός Αλέξανδρος να μεταφερθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Πάντοβα της Ιταλίας όπου θα υποβληθεί σε εγχεί&rho ;ηση καρδιάς.

Πρώτη ενημέρωση 11.10΄

Στο "πόδι" γιατροί και προσωπικό του ΠΓΝΠ για τη μεταφορά 4χρονου παιδιού  στην Ιταλία, η οποία θα επιχειρηθεί σήμερα, καθώς το παιδί πάσχει από ασθένεια και πρέπει επειγόντως να εγχειριστεί.

Η ιστορία του 4χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου συγκινεί, καθώς ο μικρός δεν είναι ο μοναδικός στην οικογένεια που πάσχει από αυτή την ασθένεια. Την ίδια αντιμετώπι&zet a;ε και ο πατέρας του, ο οποίος έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Μάλιστα, για την μεταφορά του βρίσκεται σε ετοιμότητα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ώστε να γίνει έγκαιρα και με ασφάλεια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ