2015-03-28 18:26:14
Φωτογραφία για ΥΠΕΡ... ΧΙΝΤΙΝΚ Ο ΑΦΕΛΑΪ
Με τα καλύτερα λόγια για τον Γκους Χίντινκ μίλησε ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Ο Ολλανδός ακραίος του Ολυμπιακού έχει βρει τη θέση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του και έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό να πλέκει το εγκώμιο του προπονητή του, τη στιγμή που... κατακεραυνώνει όσους τον κριτίκαραν.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του για την άδικη κριτική που ασκήθηκε στον Χίντινκ σημειώνει. «Έχεις το δικαίωμα να κριτικάρεις, αλλά όχι να το κάνεις προσωπικά. Αυτό ήταν ένα σημάδι. Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν, ξεπέρασαν τα όρια», ανέφερε ο Αφελάι και συνέχισε για την επιστροφή του στα γήπεδα.

«Επέστρεψα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Προπονούμουν με την Μπαρτσελόνα και έδειξα πως ήμουν πίσω, είχα επιστρέψει. Δεν γίνεται και αλλιώς όταν προπονείσαι καθημερινά με παίκτες σαν τον Τσάβι και τον Ινιέστα. Αυτομάτως θα πας σε άλλο επίπεδο. Έπρεπε να το δείξω και στην Εθνική. Αργότερα, το γκολ με το Καζακστάν ήταν ένα καλό σημάδι».


Προσθέτοντας μερικά πράγματα για τον Χίντινκ, υπογράμμισε. «Έχει δείξει παραπάνω από αρκετά. Μπορεί να δουλεύει με διαφορετικούς χαρακτήρες και γνωρίζει ακριβώς πώς να είναι ανάμεσα ή πάνω από την ομάδα. Αυτό είναι πολύ καλό. Πιστεύω πως έχει πολλή ενέργεια. Ο Χίντινκ είναι ακόμα κορυφαίος προπονητής».

Τέλος, για τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας, είπε. «Πρέπει να κερδίσουμε. Αλλά αυτό κάνει τη διαφορά για μια ομάδα όπως είναι η Ολλανδία. Η πίεση είναι πάντα τεράστια. Αυτό είναι φυσιολογικό αν κοιτάξει κανείς την ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες που έχει παράγει όλα αυτά τα χρόνια. Η Ολλανδία πρέπει πάντα να κερδίζει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ