2015-03-28 21:56:05
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ...
Στο πάθος, αλλά και το πνεύμα μαχητικότητας που επέδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Φοίνικα Σύρου στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ερμούπολης, που βρήκε θριαμβευτή τον Θρύλο με 0-3 σετ, εστίασε στην θέληση των παικτών του να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις δύσκολες εβδομάδες που προηγήθηκαν.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν ότι τα παιδιά το ήθελαν πολύ. Η τακτική σε τέτοιες στιγμές ίσως είναι το δεύτερο σκέλος. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα και πολλή συγκέντρωση και έβγαλαν πολλή ενέργεια» ήταν η αρχική επισήμανση του Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος ερωτηθείς για τον Κοϊστρα που κάλυψε με ιδιαίτερη επιτυχία τη θέση του διαγώνιου τόνισε:

«Ο Βίτσε είχε έρθει στην ομάδα με το διπλό ρόλο. Καταρχάς είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας, δεν μιλάει, δουλεύει νομίζω αυτό το δικαιώνει μέσα το γήπεδο. Και σήμερα που κλήθηκε ως διαγώνιος έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Στο μπλοκ έχει δώσει μεγάλη δύναμη.


Γενικότερα ήταν μία εμφάνιση που είχαμε συγκέντρωση. Το μάτι έχει αρχίσει να γυαλίζει και εάν συνεχίσουμε έτσι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εμάς. Ο Μαρούλης είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή ενέργεια και βγάζει άμυνες. Ο Κοϊστρα που αγωνίστηκε ως διαγώνιος έδωσε ενέργεια στην ομάδα και νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία ήταν ιδιαίτερα σημαντικά.

Εμάς αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα με τις αλλαγές που έγιναν και να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας μας.

Σε συνδυασμό με την προσπάθεια που κάνουμε στο γήπεδο, πιστεύω ότι στα πλέι – οφ θα εμφανιστούμε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ