2015-03-29 06:36:14
Φωτογραφία για Γ. Δραγασάκης: Κρατικοποιείται η Chipita, μετονομάζεται σε Τσιπρίτα
Τα σχέδια της κυβέρνησης για την άμεση κρατικοποίηση της εταιρείας Chipita αποκάλυψε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι ο Γιάννης Δραγασάκης μετά τη συνάντησή που είχε το πρωί της Τετάρτης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Σημειώνεται ότι η γνωστή εταιρεία τροφίμων, που βρίσκεται πίσω από δημοφιλείς μάρκες όπως τα αλμυρά σνακ και κρουασάν 7 days και Molto, τα Extra Τυρογαριδάκια, οι μαρμελάδες SpinSpan και τα κυματιστά τσιπς Tsipers, πρόσφατα μετέφερε την έδρα της στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Μπλομπ, στο πλαίσιο της κατ' ιδίαν συνάντησης που είχαν οι δύο άνδρες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέπτυξε αναλυτικά στον CEO της Chipita, τα βήματα τα οποία θα ακολουθηθούν για την κατά 100% κρατικοποίηση της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τη μετονομασία της Chipita σε Τσιπρίτα, σχεδιάζεται το επαναλανσάρισμα (rebranding) όλης της γκάμας των προϊόντων της. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα Extra Τυρογαριδάκια θα μετονομαστούν σε Extra Τυροβαρουφάκια, τα Tsipers σε Tsipres και οι μαρμελάδες SpinSpan σε PerpetualBonds.


Υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί, αναφέρει στο Μπλομπ, ότι αναμένεται εντός εβδομάδας να ακολουθήσει παρόμοια επαφή του κ. Δραγασάκη και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Chiquita με σκοπό να του μεταφερθεί αρμοδίως το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης να την κρατικοποιήσει και να την ενοποιήσει υπό την ίδια επωνυμία – ομπρέλα (Τσιπρίτα), με τη Chipita.

(Special thanks to @ChrysikopoulosN)
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ