2015-03-29 16:55:15
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Ολόκληρο «οπλοστάσιο» είχαν στην κατοχή τους οι φανατικοί οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Υποδειγματική θεωρείται από κύκλους της ΕΛΑΣ σε κεντρικό επίπεδο η απόδοση των μέτρων που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας για την αποφυγή επεισοδίων κατά την προγραμματισμένη τέλεση του final four του βόλεϊ γυναικών στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, το υλικό που θα παρουσιάσει στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος υποστράτηγος Αρ. Ανδικόπουλος - βρέθηκε στην κατοχή οπαδών των δυο ομάδων οι οποίοι παρά την σχετική απαγόρευση μετακίνησης επιχείρησαν να μεταβούν με λεωφορεία και άλλα μέσα στο Αγρίνιο - σοκάρει καθώς πρόκειται για «υλικό» πολέμου.

Το μπλόκο

Εκατό περίπου οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν χθες το πρωί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πόλη του Αγρινίου πραγματοποιώντας πορεία αλλά η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση καθώς τους απέκοψε και στη συνέχεια του ανάγκασε να αποχώρησαν χωρίς να προσεγγίσουν το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Παράλληλα οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με είκοσι οχήματα επιχείρησαν να μπουν στο Αγρίνιο αλλά αστυνομικές δυνάμεις τους μπλόκαραν στη Γέφυρα Αχελώου στη διασταύρωση για το Ματσούκι.

Στη συνέχεια οι οπαδοί και των δύο ομάδων, συνοδεία διμοιριών των ΜΑΤ υποχρεώθηκαν μέσω της εθνικής οδού να βρεθούν εκτός των διοικητικών ορίων της Αιτωλοακαρνανίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ