2015-03-29 19:03:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Παναχαϊκή ηττήθηκε από τα Χανιά
Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 1-2 από τα Χανιά στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας σε μία αναμέτρηση που είχε ένταση, αποβολές και παράπονα για πέναλτι που δεν δόθηκε από την πατρινή ομάδα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Στον αγωνιστικό τομέα για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ στο 27' ο Κοντέων με κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια στο 36' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Μαρουκάκη.

Ωστόσο στην επανάληψη τα Χανιά πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 56' με πλασέ του Καραγιάννη.

Στη συνέχεια στο 89' η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν της δόθηκε, ενώ στη συνέχεια ο Χούσα πήρε απευθείας κόκκινη σε μαρκάρισμα του Γκονζάλες, ενώ στο 94' o Kάργας είδε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Κάργας, Σούλης (77' Αναστασόπουλος), Κοντοχρήστος, Μπαλού, Γκαντιάγκα (77' Κορέτα), Κυβελίδης, Χοτζάλι (60' Ντα Κόστα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων (90'+2' Ανδρέου), Σακελλαρίου (46' Ν' Γκουέμ), Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος, Γκονζάλες, Καραγιάννης (82' Εσόνο), Κρητικός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ