2015-03-29 23:56:21
Φωτογραφία για ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ... ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Παρά τη σαφέστατη αγωνιστική βελτίωση και την ψυχή που έβγαλε στο γήπεδο, η Εθνική Ελλάδας έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ουγγαρία, παρέμεινε ουραγός στον 6ο όμιλο και είδε την πρόκριση να ξεμακραίνει περισσότερο...

Μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες της Ελλάδας για πρόκριση στα τελικά του EURO 2016. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε σχεδόν μονότερμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την Ουγγαρία, όμως έμεινε στη λευκή ισοπαλία και έξι ολόκληρους βαθμούς μακριά από τους Μαγυάρους στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Κορυφαίοι Τοροσίδης και Φετφατζίδης για την ομάδα του Μαρκαριάν, ο οποίος δεν δικαιώθηκε από τις επιλογές του στις αλλαγές (ιδαίτερα την αντικατάσταση του «Φέτφα») στο δεύτερο ημίχρονο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Φιόλα, Κάνταρ, Γιούχας, Λεάντρο, Τόζερ, Έλεκ (70’ Πίντερ), Γκέρα, Στίμπερ, Σάλαϊ (68’ Νίκολιτς), Τζούτζακ.

Στον πάγκο: Ντίμπους, Μπογκντάν, Λανγκ, Ζολνόκι, Γκούζμικς, Κόμαν, Χαϊναλ, Σιμόν, Βάργκα, Πρίσκιν.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Κονέ (77’ Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69’ Φορτούνης), Φετφατζίδης (77’ Γιαννιώτας), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Βελλίδης, Καπίνο, Μπακάκης, Σιόβας, Βύντρα, Λαγός, Ταχτσίδης, Γιάννου, Καρέλης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αργήσαμε να ξυπνήσουμε
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αργήσαμε να ξυπνήσουμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ