2015-03-30 04:23:06
Φωτογραφία για Νεκροθάφτης λιποθύμησε όταν άκουσε φωνή μέσα από το φέρετρο!
Τι και αν οι περισσότεροι θεωρούμε ότι οι νεκροθάφτες είναι εξοικιωμένοι με τον... θάνατο λόγω της εργασίας τους, τα περιστατικά δείχνουν το αντίθετο αφού όπως οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι και αυτοί σοκάρονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με «μεταφυσικές» καταστάσεις.

Ο λόγος για έναν νεκροθάφτη στη Γερμανία ο οποίος έπαθε σοκ όταν άκουσε μία φωνή μέσα από το φέρετρο να τον ρωτάει «Πού βρίσκομαι;».

Την ερώτηση έκανε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, όταν διαπιστώθηκε ο θάνατός της στον οίκο ευγηρίας που ζούσε.

Στο άκουσμα της φωνής ο νεκροθάφτης λιποθύμησε. Όταν τελικά κατάφερε και συνήλθε, πλησίασε το φέρετρο και είδε την ηλικιωμένη γυναίκα με ανοιχτά μάτια να τον κοιτάζει. Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro ο άνδρας διατήρησε αυτή την φορά την ψυχραιμία του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν το πως η γυναίκα κατέληξε στο γραφείο τελετών, παρότι δεν ήταν νεκρή.

Πάντως από τον οίκο ευγηρίας ισχυρίζονται ότι μία εργαζόμενη την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, χωρίς να αναπνέει και ο γιατρός που κλήθηκε διαπίστωσε το θάνατό της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ