2015-03-30 14:54:06
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημά της στον Γκουντάρα στις 6 το πρωί - Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής
Με ένα βίντεο και με τον τίτλο «Ελένη και Μάκη να σας ζήσει η κορούλα σας» ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, χωρίς την Ελένη φυσικά, με τους συνεργάτες της να χειροκροτούν και να της στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για το νεογέννητο μωρό της!

Την αρχή έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος καλησπέρισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Μια ηλιόλουστη εβδομάδα ξεκινάει για εμάς, μια υπέροχη ημέρα, μια ημέρα αγάπης, για όλους μας! Η Ελένη και ο Μάκης από εχθές το βράδυ κρατούν στην αγκαλιά τους το πανέμορφο κοριτσάκι τους, το δώρο που ήρθε στη ζωή τους και τους έχει κάνει τρισευτυχισμένους. Και μπορεί η λέξη αυτή να μην περιγράφει αυτά που μας είπε η Ελένη σήμερα το πρωί…Να τους ζήσει να είναι καλά, να το δουν όπως χαίρονται! Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη η Ελένη, με πήρε τηλέφωνο στις 6 το πρωί! Δεν αποχωρίζεται την μικρούλα λεπτό. Τους έχει πάρει το μυαλό, την καρδιά, την ψυχή. Ζουν μόνο για αυτό. Ο Μάκης μιλάει χαμογελαστά πια, είναι στον 7ο ουρανό, πετάει. Το ίδιο και η Ελένη! Είναι το δώρο που περίμεναν και που τους ήρθε και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά!»


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήγαν όλα πολύ καλά. Και εμείς είχαμε πολλά τηλεφωνήματα, μας έχει πάρει μέχρι το “Κυνήγι και Κυνοφιλία”, δεν υπάρχει!» ανέφερε αστειευόμενη από την πλευρά της η Κατερίνα Ζαρίφη και πρόσθεσε: «Εμείς να της ευχηθούμε να είναι υγιής, να είναι τόσο ευτυχισμένη όσο είναι σήμερα σε όλη της τη ζωή, να πω ότι έχω πάρει ήδη δώρα τα οποία πρέπει να πετάξω γιατί νόμιζα ότι είναι αγόρι! Εγώ ήμουνα από αυτούς που νόμιζα ότι είναι αγόρι! Δεν έχει σημασία αυτό! Το σημαντικό είναι να είναι υγιές και να κρατήσει αυτή η ευτυχία τους, όπως είναι σήμερα, για τουλάχιστον μια ζωή. Κι ακόμα παραπάνω!»

«Τι να προσθέσω μετά από όλα αυτά; Τα είπες πάρα πολύ ωραία Γρηγόρη! Τα είπες όλα! Γιατί είπες αυτά που μπορεί να πει κανείς που είναι ελάχιστα μπροστά στη χαρά και στην ευτυχία, των ανθρώπων που έγιναν γονείς. Να σας ζήσει το κοριτσάκι! Να το χαίρεστε με όλο σας το χρόνο, να του δώσετε όλη σαν την αγάπη και από εμάς έχετε τις καλύτερες και μεγαλύτερες και θερμότερες και πιο εγκάρδιες ευχές» δήλωσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος!

«Θέλω να σου πω Ελένη μου και από την πλευρά να σας ζήσει, να είναι τυχερό, κάθε βήμα του να είναι άλμα στην επιτυχία, και αν κανένα βράδυ κλαίει και δεν μπορείς να το κάνεις καλά φώναξέ με, ένα νανούρισμα με την μελωδική μου φωνή θα το ηρεμήσει» είπε με χιούμορ η Αντωνία Καλλιμούκου.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Τάσος Τεριάκης δήλωσε με τη σειρά του: «Εγώ να ευχηθώ, επειδή είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το παιδί είναι το επιστέγασμα ενός μεγάλου, ατελείωτου έρωτα, η ευτυχία τους να είναι παντοτινή, και κυρίως η μικρή να έχει υγεία γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Νομίζω τυχερό θα είναι έτσι κι αλλιώς στη ζωή του το παιδί! Να σας ζήσει και πάντα ευτυχισμένη!»

Τις ευχές της έστειλε και η Άση Μπήλιου η οποία δήλωσε ότι «η Κυριακή που γεννήθηκε το μωρό ήταν η πιο τυχερή μέρα του τριημέρου, είχε πολύ ωραίες, όψεις. Το παιδί έχει ένα μεγάλο τρίγωνο που αυτό δείχνει προστασία και τύχη αλλά και με αυτούς τους γονείς που έχει είναι μεγάλη τύχη!» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!» (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!» (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ