2015-03-30 15:56:15
Φωτογραφία για Σταθάκης: Σε τρεις μήνες και σε δυο κομμάτια η δημοπράτηση της Πατρών - Πύργου
Σε τρεις μήνες -και σε δύο κομμάτια- θα επαναδημοπρατηθεί το τμήμα Πάτρα - Πύργος του δυτικού άξονα «με πιο συμφέροντες όρους για το Δημόσιο και τους χρήστες», ενώ παραμένει αδύνατη ακόμα η δημοπράτηση του τμήματος Καλό Νερό - Τσακώνα καθώς εκκρεμούν οι υποστηρικτικές μελέτες.

Τα πιο πάνω μετέφερε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης στον βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκο, κατά τη συνάντηση που είχανστην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Μεσσηνίας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη.

Α) Ολύμπια Οδός

Ο κ Σταθάκης διαβεβαίωσε τον κ. Πετράκο, ότι το τμήμα Πάτρα – Πύργος θα επαναδημοπρατηθεί σε 3 μήνες, σε 2 τμήματα με πιο συμφέροντες όρους για το Δημόσιο και τους χρήστες.


Ο Θανάσης Πετράκος ζήτησε επίσης να ενημερωθεί, για το που βρίσκεται η υπόθεση του τμήματος Καλού Νερού – Τσακώνα. Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Πετράκο ότι με βάση το έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας των Δημοσίων Έργων, εκκρεμεί η δημοπράτηση των υποστηρικτικών μελετών (τεχνικά, αποχέτευση-αποστράγγιση, σήμανση, ηλεκτρομηχανολογικά). Συνεπώς είναι αδύνατη η δημοπράτηση του τμήματος στην παρούσα φάση χωρίς τις υποστηρικτικές μελέτες.

Ο κ. Πετράκος ζήτησε να δημοπρατηθούν άμεσα οι ανωτέρω υποστηρικτικές μελέτες, ώστε να καταστεί ώριμο για δημοπράτηση.

Ο κ Σταθάκης δεσμεύτηκε να υπάρξει νέα συνάντηση άμεσα, παρουσία και των Υπηρεσιακών παραγόντων ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις και για το θέμα αυτό".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άτολμος και άστοχος! (93-77)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άτολμος και άστοχος! (93-77)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ