2015-03-30 17:06:39
Φωτογραφία για ΜΕΡΚΕΛ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΛΛΑ,...»
Η Ελλάδα έχει κάποια ευελιξία όσον αφορά τον καθορισμό των μεταρρυθμίσεων, αλλά το γενικό πλαίσιο πρέπει να έχει νόημα, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. «Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που όλοι έχουμε» είπε Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Ελσίνκι. «Το είδα αυτό στην Ιρλανδία, όταν η νέα κυβέρνηση άλλα μέρη του οικονομικού προγράμματος» πρόσθεσε, σημειώνοντας όμως ότι «στο τέλος πρέπει να αποκατασταθεί η οικονομική σταθερότητα της χώρας».

Η Γερμανίδα καγκελάριος επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι συζητήσεις με τους θεσμούς και τώρα και «περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτών των συνομιλιών». Στη συνέχεια θα περιμένουμε την αξιολόγηση των θεσμών, συμπλήρωσε. 

Πάντως, όπως είπε ότι δεν την εκπλήσσει που οι συζητήσεις για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων έχουν μεγάλη διάρκεια, καθώς, όπως ανέφερα, πάντα αυτό συνέβαινε. Σημείωσε επίσης ότι η πλειονότητα των Ελλήνων επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ και επανέλαβε πως η πολιτική της Γερμανίας πάντοτε σε αυτό κατέτεινε.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ