2015-03-30 18:40:11
Φωτογραφία για Το συγκινητικό μήνυμα αναγνώστρια μετά τον χωρισμό της
Αγαπητό Tromaktiko,

Αν και σας στέλνω αυτό το μήνυμα περισσότερο για να νιώσω εγώ καλύτερα... αφού η απογοήτευση με έχει κατακλύσει.

Τι θέλω να σας πω;

Πριν απο λίγο καιρό αγάπησα... έτσι απλά, ξαφνικά και τελείως τυχαία. Δεν το υπολόγιζα και δεν περίμενα οτι θα μου συνέβαινε τώρα στα 40 μου. Νόμιζα πως τα είχα όλα υπολογισμένα και στρωμένα. Πίστευα οτι είχα ευτυχια στην ζωή μου και οτι τα είχα φιλοσοφήσει όλα. Αλλά η ζωή αλλιώς τα φέρνει. Και τι χαρά ήταν αυτή. Τόσα συναισθήματα και προσδοκίες. Να σηκώνεσαι και να μην βλέπεις την ώρα για το πότε θα σου στείλει μήνυμα και πότε θα μιλήσετε. Εκανα σαν μικρό παιδί που πρώτη φορά ενθουσιάζεται. Ολα τα χρόνια και οι στενοχώριες έφυγαν απο πάνω μου με την μια, σαν να τα έδιωξε η καλή νεράϊδα. Τι ομορφιά Θεε μου. Παρότι έχω ξανανιώσει έτσι στο παρελθόν για μια φορά και μόνο, αυτή τη δεύτερη φορά όλα έμοιαζαν τόσο νέα και διαφορετικά. Ενιωθα τόσο δυνατή, μπορούσα να κάνω τα πάντα, δεν μου έφτανε η μέρα για να τη ζήσω, ήθελα και άλλες ώρες και ο ύπνος δεν με έπαιρνε απο την χαρά μου. Ούτε να φάω ήθελα, με χόρταινε η παρουσία του και τα λόγια του, αυτό μου ήταν αρκετό. Αν μου έλεγες να φτάσω τρέχοντας στην άλλη άκρη της γης, μπορούσα να το κάνω.


Ήσουνα ότι ακριβώς ονειρευόμουν τόσα χρόνια και δεν είχα συναντήσει. Πίστευα πως δεν υπήρχε κάποιος σαν και εσένα. Οχι σε υλικά πράγματα (αν και η δουλειά σου είναι ονειρική), αλλά σε όλα τα άλλα. Λες και τα διαολάκια κρατούσαν σημειώσεις τόσα χρόνια με τις επιθυμίες μου και σε έφτιαξαν έτσι ακριβώς. Είχα πάθει την πλάκα μου, δεν το πίστευα καθώς μιλούσαμε και σε γνώριζα σιγά - σιγά. Με είχες συγκινήσει βαθύτατα.

Αλλά βέβαια οι αγάπες δεν είναι εύκολες και δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Για λόγους που δεν θέλω να αποκαλύψω (για να μην φανερωθούν ονόματα και καταστάσεις) η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει (ίσως να φταίω και εγώ αλλά δεν μου έδωσες τον χρόνο να καταλάβω τι συμβαίνει και το γιατί).

Ολα τώρα μου φαίνονται αδιάφορα και ανούσια. Έχω γκρεμιστεί. Είχα τόση αγάπη να σου δώσω και ένιωθα τόσο την ανάγκη να είμαστε μαζί και απλά να σε έχω αγκαλιά, δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω, ούτε υποσχέσεις, ούτε τίποτα, απλά την παρουσία σου και μόνο ένα χαμόγελό σου, πολύ είναι;

Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και κρύβομαι απο όλους για να μην με δουν. Απο που να βρω κουράγιο να συνεχίσω και να μαζέψω οτι μου έμεινε; Οι φίλοι μου προσπαθούν να με παρηγορήσουν και μου λένε να βρω κάποιον άλλον για να μου περάσει αλλά και αυτό δεν είναι σωστό για κανέναν, έτσι δεν είναι; Στη ζωή μου ήμουνα πάντα όλα ή τίποτα και ειδικά σε θέματα αγάπης δεν δεχόμουνα κάτι λιγότερο απο το αληθινό. Γιατί να είμαι με κάποιον άλλον άμα δεν νιώθω κάτι; Απλά σαν παυσίπονο ή για να λέω οτι έχω κάποιον; Οχι βέβαια.

Δεν ξέρω που να πάω και τι να κάνω τώρα. Θέλω να τρέξω όσο πιο γρήγορα μπορώ και να είμαι συνέχεια έξω για να φύγει ο πόνος. Σε ποιο μέρος να πάω για να βρω αυτά που είχα νιώσει;

Απο την άλλη χαίρομαι που έζησα τόσο δυνατά αυτό τον καιρό και είχα όλα αυτά τα συναισθήματα, σημαίνει πως μπορώ να αγαπάω ακόμα μάλλον. Ενιωσα πως είναι να σε αγγίζει η μαγεία της ζωής και να πετάς απο χαρά, χωρίς ανταλλάγματα.

Δεν με νοιάζει αν μου είπες ψέματα ή αλήθεια ή δεν ξέρω και εγω τι. Τα δικά μου αισθήματα και η αγάπη μου ήταν και θα παραμείνουν αληθινά. Θα τιμήσω την αγάπη απο την δική μου την πλευρά και δεν σου κρατάω καμία κακία ή έχθρα οτι και αν έγινε ή δεν έγινε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, το σύμπαν και οτι άλλο υπάρχει σε αυτή την ζωή που σε έφερε έστω και για τόσο λίγο στην ζωή μου και την έκανες τόσο όμορφη. Μου έδειξες πως θα πρέπει να νιώθω και να ζω και να μην συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο απο τα πάντα. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα προσδοκώ να έρθει μια μέρα που θα ξανάρθει κάτι τέτοιο στην ζωή μου, είτε έχει το δικό σου πρόσωπο ή κάποιου άλλου.

Σε ευχαριστώ για όλες τις ωραίες στιγμές, να είσαι πάντα καλά και να σε φυλάει ο Θεός οτι και αν κάνεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου Και όλοι εσείς που την αγάπη σας την έχετε ακόμα στην αγκαλιά σας να την φυλάξετε ως κάτι το πολύτιμο, μην το αφήσετε να χαθεί ή φύγει. Κάντε κάθε στιγμή όπως την πρώτη μέρα και αγαπήστε ξανά. Τι περιμένετε και κάθεστε; Ξεβολευτείτε και βγείτε να τους/τις βρείτε.

Οσο για εμάς τους πληγωμένους, αν μας δείτε να κλαίμε στον δρόμο, ή στο μετρό, ή έχουμε τέρμα την μουσική, μην μας παρεξηγείτε. Προσπαθούμε να γεμίσουμε το κενό γιατί δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με όλα αυτά που νιώθουμε.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά αφού δεν μπορώ να ουρλιάξω να με ακούσει όλος ο κόσμος, ας τα γράψω...

Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ