2015-03-30 20:27:30
Φωτογραφία για Πρόεδρος ομάδας τοπικού… τηλεφωνεί για το μέλλον του ΟΦΗ!
Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου... με τα βλέμματα όλων να έχουν πέσει στις ομάδες που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν, βέβαια υπάρχουν και πρόεδροι οι οποίοι προτιμούν να ασχοληθούν ενεργά με τον… ΟΦΗ!

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κρητική ΠΑΕ, έχουν δραστηριοποιήσει Κρητικούς παράγοντες οι οποίοι στο παρελθόν δεν έχουν εμπλακεί ξανά στα διοικητικά των «ασπρόμαυρων» όμως έχουν άμεση σχέση με τοπικές ομάδες, ένας εξ΄ αυτών είναι πρόεδρος ομάδας, η οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός πρόεδρος, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες, έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με αρκετούς επιφανείς επιχειρηματίες από τους οποίους έχει πάρει θετική απάντηση προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό οικονομικά και διοικητικά συμβούλιο έντεκα μελών το οποίο θα επιδιώξει να βγάλει τον ΟΦΗ από το… τέλμα.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν και νεότερα, καθώς ήδη γίνονται προσπάθειες επικοινωνίας με ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αλλά και του Συλλόγου Μετόχων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ