2015-03-30 21:47:29
Φωτογραφία για Σαμαράς προς Τσίπρα: Επεκτείνατε το μνημόνιο
Επίθεση στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε... το βράδυ της Δευτέρας κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της έκτακτης συζήτησης στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους, ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε: «Δεν κυβερνάτε τη χώρα, διότι δεν σας αφήνουν οι δικοί σας να κυβερνήσετε».

«Εάν θέλετε πραγματικά να γνωρίζουν οι πολίτες τι γίνεται, θα έπρεπε να έχετε φέρει την παράταση του Μνημονίου στη Βουλή κ. Τσίπρα», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής. Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρου. Του χρωστάμε πολλά και για όλα όσα είπατε κ. Τσίπρα έχουν δοθεί απαντήσεις. Είναι ντροπή. Γιατί θέλετε να κατασκευάσετε έναν Κατρούγκαλο μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η κυβέρνησή του τόλμησε να θέσει για πρώτη φορά επισήμως ζήτημα για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, με δύο εκθέσεις.

«Είστε Μερκελιστής κύριε Τσίπρα. Μετατρέψτε σε ηθικό το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων», ανέφερε και σημείωσε: «Κύριε Τσίπρα δεν μας ενημερώσατε, ούτε για την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, ούτε για τις προτάσεις που υποβάλλατε στην Τρόικα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ