2015-03-30 22:49:28
Φωτογραφία για Περέιρα: Αυτός του χρόνου θα βγάλει μάτια!
Με γοργούς ρυθμούς τρέχει στον Ολυμπιακό ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, καθώς... πριν τη μεταγραφική σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για τις ημέρες του Πάσχα, θα πρέπει στο Λιμάνι να έχουν σε μεγάλο βαθμό έτοιμη και τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν και θα αποχωρήσουν από το υπάρχον ρόστερ.

Ο Βίτορ Περέιρα άλλωστε έχει συχνότατη επικοινωνία με τη διοίκηση και ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετές σημειώσεις για τους παίκτες του, ακόμα και γι΄ αυτούς που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και τους οποίους τσεκάρει είτε στις προπονήσεις είτε μέσα από κάποια φιλικά.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει σχηματίσει άποψη για τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και οι προτάσεις που θα κάνει στη διοίκηση, σίγουρα θα εκπλήξουν αρκετούς, αφού σκέφτεται να κρατήσει παίκτες, που φέτος δείχνει να μην τους υπολογίζει σχεδόν καθόλου. Μάλιστα, για έναν εξ αυτών έχει εκφράσει την άποψη πως του χρόνου θα κάνει ...παπάδες με την ερυθρόλευκη φανέλα.


Ο λόγος για τον Χόρχε Μπενίτες, τον οποίο ο Περέιρα πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι τη νέα σεζόν και αφού έχει κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, θα είναι άλλος ...επιθετικός.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής έχει πει σε ανθρώπους του συλλόγου πως οι παίκτες που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, πρωτάρηδες στην Ευρώπη, συνήθως θέλουν άλλο έναν χρονο προσαρμογής και μάλλον γι΄ αυτό δεν τον χρησιμοποιεί τόσο πολύ φέτος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ακόμα και τώρα που απουσιάζει ο Μήτρογλου λόγω τραυματισμού, ο Παρουγουανός μένει στον πάγκο και βλέπει ...την πλάτη του Χάρα, ο οποίος δεν είναι κλασικός επιθετικός και "ζορίζεται" πολύ στην κορυφή, ακόμα και σε εύκολα παιχνίδια.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά πάνω στον Μπενίτες, καθώς δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια που έδωσε για να τον φέρει και το τετραετές συμβόλαιο που του πρόσφερε, αλλά και ο χρόνος που αφιέρωσε για να τον τσεκάρει. Ο Ουρουγουανός φορ είναι ανακάλυψη του Λορένθο, ενώ ο Μίτσελ τον είχε παρακολουθήσει σε 14 (!) παιχνίδια, μέχρι να δώσει το τελικό "οκ" για την απόκτησή του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ