2015-03-30 23:39:21
Φωτογραφία για «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες»
Την ευαρέσκειά του για το ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία της Κύπρου στην προσπάθεια αντιμετώπισης της... οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε δηλώσεις, μετά την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χρυσόστομο, τόνισε ότι «σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Εκκλησία στηρίζει τον Κυπριακό λαό και το Κυπριακό κράτος».

Ήρθα (στην Ιερά Αρχιεπισκοπή) για να αποτίσω φόρο τιμής στον επικεφαλής της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Κύπρου και τους προκατόχους του, ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο δε Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε ότι η Κύπρος και η Ελλάδα βρίσκονται «στην ίδια γραμμή και στο ίδιο χαράκωμα».

Είμαστε, είπε, αποφασισμένοι «να δουλέψουμε για το έθνος μας, την Ελλάδα και την Κύπρο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες».

Νωρίτερα, ο κ. Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στα «Φυλακισμένα Μνήματα» στις Κεντρικές Φυλακές, στην Λευκωσία, όπου έχουν ταφεί αγωνιστές του αντιαποικιακού αγώνα του 1956-1959.

Επίσης, κατέθεσε στεφάνι στο στρατιωτικό κοιμητήριο,στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τις μάχες στην περιοχή κατά την τουρκική εισβολή,τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ