2015-03-31 06:52:10
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στο twitter μετά τη γέννηση της κόρης της
Μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, του τρίτου κατά σειρά κοριτσιού της, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσω από το μαιευτήριο «ΙΑΣΩ», όπου βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής.

Η 45χρονη παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, το πρωί της Δευτέρας: «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσακι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι. Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα! Και να θυμάστε ... Δώστε απλόχερα την αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω!».

Τα tweets της Ελένης Μενεγάκη, όπως εμφανίζονται στη σελίδα της στο Twitter

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη είχε φανεί ενεργή στο twitter, αναδημοσιεύοντας μια αφιερωματική φωτογραφία με ευχές, που έφτιαξαν οι fans της ειδικά για εκείνη, ενώ παράλληλα είχε απαντήσει σε μερικούς από τους διαδικτυακούς της φίλους, που της είχαν στείλει τις δικές τους ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

πηγή: Yupiii
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ