2015-03-31 12:26:11
Φωτογραφία για Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία ξανά στην Πάτρα - Τιμή ποτού-φιάλης
Οι δύο σπουδαίες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού έρχονται ξανά στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση!

Όσοι δεν πρόλαβαν αλλά και όσοι θέλουν να τις ξαναδούν (να θυμίσουμε πως είχαν ξαναεμφανιστεί την παραμονή των Θεοφανείων 2015 στην Πάτρα) θα βρίσκονται για να μας κρατήσουν την καλύτερη μουσική συντροφιά, για ένα ακόμα βράδυ το Σάββατο του Λαζάρου 4 Απριλίου 2015 μετά τις 22:30 στο κέντρο «Αστέρια» στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

Η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία επανέρχονται για να ταξιδέψουν τον κόσμο μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια – σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και σε τραγουδοποιούς του καιρού μας. Με αποσκευές τα υπέροχα τραγούδια τους, που υποστηρίζουν όχι μόνο με το σπάνιο ταλέντο τους αλλά και την ψυχή τους, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, πάθος και αλήθεια. Μαζί τους στα «Αστέρια» της Πάτρας θα είναι και ο Βασίλης Προδρόμου.


Οι, μέχρι σήμερα, εμφανίσεις τους έχουν γνωρίσει επιτυχία σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη ενώ πρόσφατα αντάμωσαν στην «Ιερά οδό» και με τον μεγάλο ερμηνευτή Γιώργο Νταλάρα σε μια μουσική παράσταση με τραγούδια – σταθμούς από το ελληνικό τραγούδι που μάλιστα είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Γ. Νταλάρας.

* Οι συστάσεις είναι περιττές για την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία, δύο από τις πλέον σπουδαίες και χαρακτηριστικές φωνές στην ελληνική μουσική σκηνή τις τελευταίες δεκαετίες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Ελένη Βιτάλη ξεκίνησε τη διαδρομή της στο λαϊκό τραγούδι στα τέλη του ’70 με αρχές της δεκαετίας του ’80 και έχει μεταξύ άλλων συνεργαστεί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Τάκη Σούκα, τον Σταμάτη Σπανουδάκη, τον Διονύση Σαββόπουλο, κ.ά., ενώ από τα πρώτα χρόνια της πορείας της κάνει συναυλίες στο εξωτερικό τραγουδώντας για τον απόδημο ελληνισμό.

Η Ελένη Βιτάλη αναμένεται να ερμηνεύσει και κομμάτια που έχει γράψει η ίδια όπως το "Ένα Χειμωνιάτικο πρωί", κ.α.

Η Γλυκερία εμφανίστηκε στις αρχές του ‘80 στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η Ευκαιρία» ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην ταβέρνα «Λητώ» στην Πλάκα. Από τα πιο γνωστά της τραγούδια, τα «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», «Πήγα σε μάγισσες», «Ότι αγαπώ είναι δικό σου», «Τα λερωμένα τ’ άπλυτα» κ.α.

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου – 15 ευρώ με ένα ποτό, τιμή φιάλης – 140 ευρώ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – Κρατήσεις - 2610-336427.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ