2015-03-31 14:28:30
Φωτογραφία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των πιστωτών στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του Brussels Group, σύμφωνα με πληροφορίες. Η ελληνική αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα εντός της ημέρας, ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται να γίνει τηλεδιάσκεψη του Euro-working Group, προκειμένου να αξιολογηθεί η πορεία των διαβουλεύσεων.

«Οι εποικοδομητικές συνομιλίες συνεχίζονται από την Παρασκευή, αλλά ακόμη δεν φτάσαμε στο τέλος, γι' αυτό θα πρέπει να συνεχιστούν. Το EurogroupWorking Group θα συζητήσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του» την Τετάρτη, δήλωσε η Μίνα Αντρέεβα. «Οι συνομιλίες είναι εποικοδομητικές και συνεχίζονται» δήλωσε η ίδια.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συνάντηση στελεχών υπουργείων με τα τεχνικά κλιμάκια, τα μέλη των οποίων θα αναχωρήσουν κι αυτά τις επόμενες ημέρες για τις χώρες τους λόγω του Πάσχα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους, θα επιστρέψουν στην Αθήνα τη Μεγάλη Τρίτη.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε νωρίτερα πως δεν βλέπει πιθανό να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν από το Πάσχα. Αντίθετα, τόνισε ότι πιο πιθανό είναι μια συμφωνία να έρθει προς το τέλος Απριλίου. Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τουσκ έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας κατά την οποία συναντήθηκε με τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ