2015-03-31 15:34:06
Φωτογραφία για Γιατρός στο ΙΚΑ Κιάτου μπλόκαρε το σύστημα συνταγογράφησης!
Σε απόγνωση δεκάδες ασθενείς οι οποίοι δεν μπορούν να γράψουν όχι εξετάσεις αλλά ούτε καν φάρμακα αφού το σύστημα δεν λειτουργεί! Ο γιατρός προφανώς δεν έχει κλίση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με αποτέλεσμα να μπλοκάρει όλο το ηλεκτρονικό σύστημα! Ακόμα τραγικότερο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλος γιατρός σε αυτήν την ειδικότητα στο ΙΚΑ Κιάτου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς!

Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργηθεί από την περασμένη Τετάρτη! Ασθενείς που έχουν ανάγκη φάρμακα βρίσκονται σε απόγνωση αφού πρόκειται για ακριβά φάρμακα τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν από την τσέπη τους.

Επάνω στην απόγνωσή τους οι ασθενείς ζήτησαν να τους πουν οι υπεύθυνοι ένα τρόπο για να λυθεί το ζήτημα και η απάντηση ήταν: «εδώ δεν μπορούμε να βρούμε εμείς κάποιον υπεύθυνο από τον ΕΟΠΥΥ, θα βρείτε εσείς; Καλέστε τα κανάλια!»

Κι όλα αυτά την ώρα που οι ασφαλισμένοι του ενιαίου πια ταμείου δεν τυγχάνουν της κάλυψης για την οποίαν πληρώνουν και τους κρατούνται εισφορές, αφού οι γιατροί αντιδρώντας στην μη πληρωμή τους από τον οργανισμό δεν εκτελούν εργαστηριακές εξετάσεις. Δηλαδή; Οι ασφαλισμένοι τις πληρώνουν από την τσέπη τους!

Πηγη: KorinthiaPortal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολες οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολες οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ