2015-03-31 17:25:40
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για την δολοφονία του 33χρονου στο Μενίδι
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για την δολοφονία του 33χρονου στο Μενίδι, την οποία ομολόγησε μία 24χρονη, λέγοντας πως τον μαχαίρωσε θανάσιμα επειδή την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στο παρελθόν το θύμα είχε βιάσει και τις δύο της αδελφές!

Tόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 24χρονης ισχυρίστηκαν πως η 24χρονη όταν ομολόγησε ήταν υπό την επήρεια ουσιών και πως δεν μπορεί εκείνη να έκανε ένα τέτοιο έγκλημα, μιας που το θύμα ήταν ένας γεροδεμένος άνδρας, ύψους περίπου 1,85 μ. ενώ εκείνη είναι μία μικροκαμωμένη κοπέλα, μετρίου αναστήματος.

Η μαρτυρία του αδελφού του 33χρονου, έρχεται όμως να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 24χρονης, αφού όπως λέει και ο ίδιος, δεν μπορεί η 24χρονη να είναι αυτή που διέπραξε το έγκλημα.

«Εννοείται ότι κάτι έχει μεσολαβήσει κι εγώ θέλω να βρω αυτό το κάτι. Εγώ αυτά που λένε τώρα για βιασμούς δεν τα πιστεύω, γι’ αυτό και θέλω να έρθω σε επαφή με αυτήν την κοπέλα να δω τι θα μου πει. Αλλά εδώ είπε στους αστυνομικούς ότι τον δολοφόνησε, σιγά μην πει σε μένα την αλήθεια. Πιστεύω ότι οι αστυνόμοι θα την διαλευκάνουν την υπόθεση» παραδέχεται ο Αλέξανδρος και προσθέτει:


«Δεν ξέρω με ποιους ανθρώπους συναναστρεφόταν ο αδελφός μου. Είναι χρόνια που έχει φύγει για την Αθήνα. Οι μόνες πληροφορίες που είχαμε ήταν ότι δούλευε στο θείο μου καθημερινά, σε αλουμινάδικο, για την κοπέλα του ότι περίμεναν παιδί, για τα ναρκωτικά το αποκλείω 1.000%. Μια τέτοια γυναίκα με αυτή τη διάπλαση που έχει πιστεύετε ότι μπορεί να σκοτώσει; […] Πιστεύω ότι το είπε για να καλύψει άλλους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ