2015-03-31 20:56:28
Φωτογραφία για Έλεος με τα σαράβαλα πλοία του Αργοσαρωνικού - Τι θα κάνει ο Υπουργός γι' αυτό;
Αγαπητό Tromaktiko,

Με το παρόν μας μήνυμα θα... θέλαμε να ενημερώσουμε τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας για την κατάσταση την οποία βιώνουμε συχνά στον Αργοσαρωνικό ταξιδεύοντας με τα ιπτάμενα της Χελένικ με αποκορύφωμα τα όσα ζήσαμε χθες Δευτέρα 30-03-2015.

Συγκεκριμένα 115 ψυχές μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και παιδιά επιβιβαστήκαμε από τον Πειραιά, στο ΦΛΑΙΝ KAT 6 στις 9 το πρωί προκείμενου να πάμε στα νησιά οπού διαμένουμε μόνιμα, άλλα παρουσίασε βλάβη και επιστρέψαμε έπειτα από αρκετή ώρα στο λιμάνι του Πειραιά. 

Στις 11 αναχωρήσαμε ξανά με το ιπτάμενο 29 πάλι για τους προορισμούς μας, όμως χάλασε και αυτό και ξαναεπιστρεψαμε. Τελικά καταφέραμε να φύγουμε στις 1.30 από Πειραιά και να πάμε στα σπίτια μας ταλαιπωρημένοι γύρω στις 3.30.

Ρωτάμε λοιπόν τον κύριο υπουργό. Μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς μπαίνοντας σ αυτά τα αναξιόπιστα δελφίνια; Σε ποίες ενέργειες πρόκειται να προβεί πριν θρηνήσουμε θύματα στον Αργοσαρωνικό; Ποίος αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση ναυαγίου; Είμαστε υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούμαστε συνεχεία με αυτή την κατάσταση και μάλιστα ενόψει καλοκαιριού; Στη Χελένικ δεν θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις από το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας εφόσον τα πλοία της αδυνατούν να εξυπηρετήσουν επαρκώς τη γραμμή;


Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ