2015-04-01 13:21:00
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! VD
Βέβαιος για τη δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και των πεπραγμένων του στην κυβέρνηση, από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και τον Ιανουάριο φέτος, εμφανίστηκε χθες ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς, σε δείπνο που παρέθεσε προς τους 11 νεοεκλεγέντες βουλευτές της Ν.Δ. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ., αν και αναγνώρισε ότι είναι πολύ δύσκολο οι ψηφοφόροι να αναγνωρίσουν άμεσα το λάθος της επιλογής τους, (ακούστηκε ο χαρακτηρισμός «κοψοχέρηδες»), εκτίμησε ότι οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες στο πεδίο της οικονομίας, με ορίζοντα, αν όχι νωρίτερα, τον Ιούνιο οπότε και λήγει η παράταση του προγράμματος, που θα είναι σαφές σε όλους τι έχει συμβεί.

«Θα δικαιωθούμε» επέμεινε ο κ. Σαμαράς, στην τρίωρη χαλαρή συζήτηση με τους Κ. Αχ. Καραμανλή, Γ. Κουμουτσάκο, Ανδ. Κατσανιώτη, Θ. Φορτσάκης, Νίκη Κεραμέως, Β. Οικονόμου, Κ. Βλάση, Αναστ. Δημοσχάκη, Β. Γιόγιακα, Χρ. Μπουκώρο και Γ. Αντωνιάδη, δείχνοντας ότι κοιτά προς το... Παρίσι για τη δική του επιστροφή.


«Και ο Σαρκοζί έκανε come back» σημείωσε ο κ. Σαμαράς, εκτίμηση που αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από κάποιους εκ των συνδαιτυμόνων αλλά και με προβληματισμό από άλλους. Ο τέως Πρωθυπουργός επέμεινε ότι ακόμη και σήμερα η Ν.Δ. αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνομιλητή με το εξωτερικό.

Δεδομένου ότι ο κ. Σαμαράς έχει ως κύριο στόχο και την εξομάλυνση του κλίματος στο εσωτερικό της Ν.Δ. μετά την εκλογική ήττα, αξίζει να σημειωθεί ότι χθεσινή μακρά συζήτηση αντιμετωπίστηκε ιδιαιτέρως θετικά από τους παριστάμενους βουλευτές ιδίως γιατί ο Πρόεδρος του κόμματος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να καταγράψει τις απόψεις και παρατηρήσεις τους αλλά και γιατί εμφανίστηκε με σαφή βούληση ανοιγμάτων προς όλους καθώς, όπως είπε, «δεν έχω προσωπικά γινάτια».

''The New Daily Mail'' 

με πληροφορίες από την kathimerini.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ