2015-04-01 18:19:53
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για κλοπές εξαρτημάτων από μοτοσυκλέτες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής
Συνελήφθησαν προχθές (30-3-2015) το πρωί, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς... του Τ.Α. Χαλανδρίου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 24 και 27 ετών, για κλοπές εξαρτημάτων από μοτοσυκλέτες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία ημεδαπού ότι εντόπισε σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα εξαρτήματα (εξατμίσεις) της μοτοσυκλέτας του, που είχαν αφαιρέσει άγνωστοι στις 28-3-2015 και τα οποία διέθεταν προς πώληση, συμφωνήθηκε συνάντηση με τους πωλητές και αστυνομικοί του Τ.Α. Χαλανδρίου τους συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο εντόπιζαν, σε οδούς και πυλωτές πολυκατοικιών, μοτοσυκλέτες και αφαιρούσαν διάφορα εξαρτήματά τους, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν αφαιρέσει εξαρτήματα από ακόμα έξι (6) μοτοσυκλέτες στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και της Νέας Ιωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ