2015-04-01 21:33:54
Φωτογραφία για Έτσι μου έφαγαν λεφτά σε αυτό το πασίγνωστο κατάστημα ρούχων
Αγαπητό Tromaktiko,

Στις 30/3 ψώνισα απ το κατάστημα... Οrchestra στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς. Η υπάλληλος διπλοχτύπησε κάποιο από τα ρούχα και χτύπησε στον δικό μου λογαριασμό και ρούχο της επομένης πελάτισσας.

Όταν επέστρεψα σπίτι και μελέτησα την απόδειξη κατάλαβα αμέσως το λάθος, τους πήρα τηλέφωνο και την επομένη μέρα πήγα στο κατάστημα. Η συμπεριφορά της υπάλληλου όσο και του υπεύθυνου στο συγκεκριμένο κατάστημα ήταν παραδεκτή. Από την πρώτη στιγμή μόλις τους έδειξα το λάθος τους ήταν επιθετικοί μαζί μου, φωνάζοντας και εκθέτοντας με στους υπολοίπους πελάτες ότι ήταν δικό μου το λάθος που δεν πρόσεχα.

Το δίκιο μου δεν το βρήκα γιατί παρ ότι τους πήγα τα πράγματα κλειστά στις σακουλές τους και τα άνοιξαν αυτοί, δεν μπορούσαν να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω για ένα ρούχο που δεν βρήκαν. Μάταια παρακάλεσα να κοιτάξουν τις κάμερες ασφάλειας του καταστήματος διότι είπαν ότι δεν υπήρχαν
. Επέμεναν ότι πρέπει να δικαιολογήσω την υπάλληλο του ταμείου. Εμένα ποίος θα μου δικαιολογήσει τα χρήματα που μου πήρανε και τον χρόνο που σπατάλησα για να ξαναπάω και τον εξευτελισμό τς προσωπικότητας μου που βίωσα στο κατάστημα τους επειδή (όπως είπαν αυτοί) έκανα φασαρία για 20 ευρώ; Μάλλον οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι θα ακριβοπληρώνονται.

Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσκεψη ΓΕΠΣ στο ΚΕΤΘ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίσκεψη ΓΕΠΣ στο ΚΕΤΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ