2015-04-02 00:32:12
Φωτογραφία για ΝΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ... ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος παραμένει σε καθεστώς... αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Τον Γενάρη παρά τις έξι προσφορές που υπήρχαν οι ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν.

Ο νεαρός επιθετικός έμεινε στον σύλλογο, όμως δεν καταφέρνει με τίποτα να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Είναι εμφανές εδώ και αρκετό καιρό πως ο Βίτορ Περέιρα δεν τον έχει στα πλάνα του. Άλλωστε στο ματς με την Κέρκυρα ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε και τους τρεις άλλους επιθετικούς, παίζοντας και με Χάρα και με Μπενίτες και με Μήτρογλου.

Βλέποντάς τα όλα αυτά η πλευρά του παίκτη είναι λογικό να είναι ξανά σε διαδικασία... επαφών για το μέλλον του. Στόχος του Διαμαντάκου είναι να βρει ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό. Σε μία ομάδα που να τον εμπιστευθεί και να του δώσει επαρκή χρόνο συμμετοχής.

Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr" υπάρχουν περισσότερες από έξι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης δεν επιθυμεί να δοθεί ξανά δανεικός σε σύλλογο του εξωτερικού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τα νεότερα για τον ποδοσφαιριστή αναμένονται τον Μαϊο. Τότε θα ξεκαθαριστεί οριστικά και το... τοπίο με τον Ολυμπιακό αλλά και το ποιός μπορεί να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του προορισμός.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ