2015-04-02 14:40:09
Φωτογραφία για Η SUPER LEAGUE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00 η Super League θα επισκεφθεί την «Κιβωτό του Κόσμου» ένα Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες παραμέλησης, βιώνοντας καθημερινά την εγκατάλειψη και αδιαφορία, για να στηρίξει το κοινωφελές της έργο.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον ιερέα πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά της «άλλης» Αθήνας.

Μαζί με μια ομάδα εθελοντών που πλαισιώνουν ανιδιοτελώς τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά με διάθεση προσφοράς και αγάπης, η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκεντρώνει σήμερα περίπου τα 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, που ανθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αναλώσιμα είδη αυτή την περίοδο (Μάρτιος-Απρίλιος 2015) υπάρχουν οι πάγιες ανάγκες σε τρόφιμα (κρεατικά, ψαρικά), λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα), γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αναψυκτικά, χυμοί, γλυκίσματα κλπ τρόφιμα ή δωροεπιταγές.

Ακόμα υπάρχει έλλειψη σε ψωμί για τοστ (και ζαμπόν, τυρί), κρουασάν, ατομικούς χυμούς, αλμυρά σνακς κλπ.

Επίσης σε γραφική ύλη, σχολικά είδη, χαρτί Α4, μπαταρίες, όπως και σε καθαριστικά, απορρυπαντικά προϊόντα, είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας και σε φάρμακα γενικής χρήσης.

Οποιοσδήποτε Φαρμακοποιός μπορεί να εξυπηρετήσει επίσης με φάρμακα

Δείτε αναλυτικά τις ανάγκες της «Κιβωτού» εδώ: http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/46/1/lang,el/

Διεύθυνση Οργανισμού: «Kιβωτός του Κόσμου», Ζηνοδώρου 3, 10442 Αθήνα Κολωνός, Τηλ.: 210 5141935
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ