2015-04-02 17:01:39
Φωτογραφία για Εορταστική Άδεια σε Βασικό Σχολείο O-Σ Ανθυπασπιστών
ΠΡΟΣ :   ΠΟΕΣ

 

Σας γνωρίζουμε, ότι η Ένωση έχει γίνει αποδέκτης προβληματισμών μελών και στελεχών, που συμμετέχουν στο βασικό σχολείο Ο-Σ Ανθυπασπιστών και στους οποίους θα  χορηγηθεί εορταστική άδεια 6 ήμερων από Τετάρτη 08 Απριλίου έως και 13 Απριλίου 2015.

            Υπενθυμίζεται ότι μετά από διαταγή του κ. ΥΕΘΑ, ενόψει των εορτών του Πάσχα του 2015, θα χορηγηθεί άδεια στο στρατιωτικό προσωπικό των ΕΔ, σε 2 περιόδους. Η  πρώτη περίοδος ξεκινά απόΔευτέρα 06 Απριλίου έως και 13 Απριλίου 2015. Για δε τους εκπαιδευομένους θα χορηγηθεί άδεια σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στους οικείους Οργανισμούς και προγράμματα εκπαίδευσης.

            Γνωρίζεται ότι πολλοί συνάδελφοι εκπαιδεύονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που υπηρετούν και «ματώνουν» οικονομικά εν μέσω δημοσιονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης. Επιπλέονλαμβάνουν ένα μηδαμινό εκπαιδευτικό επίδομα, όπως έχουμε αναδείξει με το σχετικό μας έγγραφο για να καλύψουν αυτές τις μετακινήσεις κ.λ.π.  


            Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα εισήγησης σας προς την πολιτική ηγεσία, για έναρξη της άδειας των εκπαιδευομένων από Δευτέρα 6 Απρ 2015 έως 13 Απρ 2015, όπως δηλαδή ισχύει για την άδεια της 1ης περιόδου και αναπλήρωσης αυτών των 2 εκπαιδευτικών ημερών στις επόμενες ημέρες εκπαίδευσης, ώστε τα στελέχη να βρεθούν πιο γρήγορα (εντός ΣΚ) κοντά στις οικογένειες τους αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Έχοντας επίγνωση της αγάπης και της εμπιστοσύνης με την οποία η Πολιτεία περιβάλει τόσο τις ΕΔ, όσο και το στρατιωτικό προσωπικό, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας,καθώς και τα οικονομικά προβλήματα των οικογενειών των στελεχών που αντικειμενικά δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις διαβίωσης, ευελπιστούμε για την ειλικρινή εξέταση των παραπάνω και προσβλέπουμε στην προώθηση τους.

                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

                                          

         Ηλίας Νατσιούλας                                            Δημήτριος Κούτσικος

Attachments:113. 2-4-15 ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ.pdf[ ]141 kB

ΠΗΓΗ: http://www.espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/174-eortastiki-adeia-se-vasiko-sxoleio-o-s-anthypaspiston
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΕΪΡΑ ΓΙΑ... ΝΤΑΝΙΛΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΕΡΕΪΡΑ ΓΙΑ... ΝΤΑΝΙΛΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ