2015-04-03 10:08:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΕΡΙ
O Μέγιερι εμμένει στο να παίζει πολύ περισσότερο στον Ολυμπιακό, προτιμώντας ένα μικρότερο συμβόλαιο που θα του δώσει όμως πιο μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι αρνητικά για τον Ούγγρο τερματοφύλακα από την στιγμή που υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας και οικονομικών με την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι με την λογική πως θα είναι Νο2 δεν πρόκειται να προσφέρουν παραπάνω χρήματα (λιγότερα ίσως) και ενώ ο Μέγιερι επιμένει να ζητά πιο πολύ χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είναι δυνατό να συμβεί με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια.

Παράλληλα η μεριά του παίκτη -που είχε και τα... παράπονά της και για ματς που έμεινε εκτός αποστολής- φαίνεται να προτιμά ακόμα και ένα πιο μικρό συμβόλαιο, αρκεί να βρει επαρκή χρόνο συμμετοχής.

Οι ενδείξεις που υπάρχουν οδηγούν προς ένα βελούδινο... διαζύγιο. Οι ερυθρόλευκοι αυτήν την στιγμή έχουν πέντε γκολκίπερ, εκ των οποίων είναι πολύ πιθανό να μείνουν τρεις. Από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Μέγιερι θα αναζητηθεί ένας κίπερ για Νο2 με έμφαση πρώτα στην ελληνική αγορά και μετά στο εξωτερικό.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ