2015-04-03 11:07:16
Φωτογραφία για Ν. Παρασκευόπουλος: Αυτονόητα όσα γράφει ο κ. Πανούσης
Το άρθρο του Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ κλήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος «Ο κ.Πανούσης αναφέρεται σε δικά του ζητήματα και όχι σε αυτά που αφορούν τις δικές μου αρμοδιότητες» σχολίασε και συμπλήρωσε ότι «ό,τι γράφει είναι πολιτική του άποψη».

Συκεκριμένα, μιλώντας στον "Αnt1" τόνισε πως «ο κύριος Πανούσης αναφέρεται σε ζητήματα του δικού του πεδίου, της δικής του αρμοδιότητας. Κάνει μια γενική πολιτική εκτίμηση που μπορεί να κάνει ο καθένας. Αυτά που λέει είναι αυτονόητα κατά το Σύνταγμα. Όλα αυτά κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα. Και καλά κάνει που λέει στο τέλος, ότι όλα αυτά δεν είναι θέματα Αριστεράς αλλά Δημοκρατίας. Το ζήτημα είναι να βρίσκει κανείς που είναι η χρυσή τομή».

Σχετικά με την ενδοκυβερνητική διαμάχη που προέκυψε από την εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής, ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι «δεν έχει γνώμη, γιατί δεν είδε τα περιστατικά».

Ερωτηθείς για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και το χώρο διεξαγωγής της, είπε ότι θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό, όμως δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί εκεί. «Δεν μπορώ να σας πω αν θα συνεχιστεί εκεί, στην περίπτωση που υποβληθεί αίτημα αλλαγής χώρου», εξηγώντας ότι δεν έχει ξαναγίνει τόσο μεγάλη δίκη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ