2015-04-03 12:47:06
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝ...»
Καλές πιθανότητες να βρεθούν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη έχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε μέσω του "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο Κώστας Φλεβαράκης.

Αισιόδοξος για πιθανή πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, ενώ έχρισε φαβορί για την Ευρωλίγκα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακόμα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που είχαν στη φετινή σεζόν τα Τρίκαλα στην Basket League λόγω των πολλών τραυματισμών και των αλλαγών των ξένων παικτών.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Κώστα Φλεβαράκη:

Τη φετινή πορεία των Τρικάλων στην Basket League;

«Φέτος η χρονιά ήταν πιο δύσκολη από την περσινή. Στη δεύτερη χρονιά πάντα αντιμετωπίζεις περισσότερα προβλήματα, ώστε να έρθει η καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία. Δυστυχώς ο Δεληγιάννη βγήκε νοκ άουτ μετά το τρίτο ματς. Ο Ματαλόν επίσης έχασε πολλά ματς με διάφορους τραυματισμούς. Ο Μάριος είναι ένα παιδί που και εμείς τον στερηθήκαμε και αυτός έχει κάνει μεγάλο αγώνα για να επανέλθει. Μας έλειψε αρκετά, καθώς έχει δεθεί μαζί μας. Επιπλέον είχαμε και αρκετές αλλαγές στις θέσεις των ξένων παικτών».


Τι άλλο κρατάει από το φετινό πρωτάθλημα;

«Την άνοδο της ΑΕΚ έχω ξεχωρίσει. Στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια η ΑΕΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει τους τίτλους στην Ελλάδα και γιατί όχι, να διεκδικήσει και κάποια ευρωπαϊκά τρόπαια».

Τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο «αιωνίων» στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας;

«Έχουν κρατήσει ένα βασικό κορμό παικτών και έχουν τη φιλοσοφία του νικητή, οπότε είναι ομάδες με πολλές δυνατότητες. Κάποιες φορές είναι και πλεονέκτημα να πας σαν αουτσάιντερ. Όλοι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχουν κάνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας και έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν και να βρεθεί μία τουλάχιστον από τις δύο στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός ειδικά, αν επιστρέψουν έγκαιρα οι τραυματίες μπορεί να περάσει παρά το πολύ δύσκολο ζευγάρωμα».

Το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας;

«Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο σταθερή και η πιο καλή ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιο φόβητρο όμως, τις έχουμε δει όλες τις ομάδες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ