2015-04-03 13:33:22
Φωτογραφία για «Ο Μάρκος μου έσωσε τη ζωή»! Το άλλο πρόσωπο του Σεφερλή και το μυστικό μιας μεγάλης φιλίας
Ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο «έσωσε» ο κωμικός αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του Το ευαίσθητο πρόσωπό του αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας πως η επιτυχία δεν τον άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. 

Μια άγνωστη ιστόρια από τη ζωή του Μάρκου Σεφερλή ήρθε στο φως, όταν δίχως να διστάζει "έσωσε" έναν πολύ δικό του άνθρωπο. Συγκίνηση προκάλεσε το δημόσιο ευχαριστώ του Γιάννη Καπετάνιου στον παρουσιαστή κατά τη διάρκεια του "MEGA Με Μία".

Από τα σύννεφα έπεσε ο Μάρκος όταν την Τετάρτη 25 Μαρτίου, ο ηθοποιός θέλησε να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. 

"Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος με πολύ φιλότιμο", ήταν τα λόγια που έφεραν τον παρουσιαστή σε αμηχανία. Θέλοντας να βγάλει από μέσα του αυτά που νιώθει ο Καπετάνιος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έφτασε στο χείλος της καταστροφής, με τον Μάρκο να είναι εκείνος που τελικά τον έβγαλε από το αδιέξοδο. 


"Θυμάμαι τότε που είχα αγοράσει το σπίτι, είχα απελπιστεί, δεν είχα ρευστό που ήθελα να πληρώσω. Πήρα τηλέφωνο τον Μάρκο και μου λέει "Τι πρόβλημα έχεις; Έλα αύριο στο γραφείο να μου το πεις", παραδέχτηκε. Το τηλεφώνημα αυτό έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. 

Αν και η συνεργασία τους είχε μόλις ξεκινήσει βλέποντας τον συνεργάτη του σε απογνωσή, ο Σεφερλής του πρόσφερε χωρίς δεύτερη σκέψη ένα χέρι βοηθείας. Δίνοντάς του το χρηματικό ποσό που του έλειπε προκειμένου να ξεπληρώσει τη δόση του δανείου, έβγαλε από πάνω του ένα βάρος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Καπετάνιος κατάλαβε πως ο Μάρκος δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του, γι' αυτό εκτός από συνεργάτες έχτισαν και μια αδελφική φιλία. 

Ακούγοντας την εξομολόγηση του ηθοποιού ο Μάρκος ξαφνιάστηκε μην μπορώντας να πιστέψει πως η κουβέντα τους είχε πάρει αυτή την τροπή. Με μάτια βουρκωμένα προσπάθησε να αλλάξει θέμα, καθώς το τελευταίο που επιδιώκει είναι οι συγκεκριμένες πράξεις να βγαίνουν στο προσκήνιο. Είναι κοινό μυστικό όμως πως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που έδειξε τον ευαίσθητο χαρακτήρα του. Όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει δίνει πάντα το "παρών" σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε την επιθυμία ενός μικρού αγοριού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του να τον συναντήσει. 

Για τον Μάρκο αυτό που μετρά περισσότερο δεν είναι το χρήμα και η δόξα, αλλά το να βλέπει τους γύρω του ευτυχισμένους. Άλλωστε όπως κατά καιρούς έχει δηλώσει, ο προορισμός του είναι να κάνει τους άλλους να χαμογελούν, κάτι που προσπαθεί να πετύχει με κάθε τρόπο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ