2015-04-03 14:07:03
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΛΛΙΩΣ... ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!
Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας θα παίξει στο «USH CSKA», κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς τον αρχηγό του (και όχι μόνο) ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται σήμερα (20.00, NS2) στη ρωσική πρωτεύουσα, κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, και με νίκη όχι απλώς θα μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ αλλά θα επανέλθουν δυναμικά και στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ΣΤ’ Ομίλου, μετά τη χθεσινή (02/04) ευρείας έκτασης ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» από τη Λαμποράλ Κούτσα (δείτε το σχετικό θέμα και highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ).

Βέβαια, η αποστολή των ερυθρόλευκων κόντρα στους Μοσχοβίτες κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μπορεί και πάλι να υπολογίζει στους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο Θρύλος χωρίς… Σπανούλη καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει μια πανίσχυρη ομάδα μέσα στο «σπίτι» της. Πέραν του αρχηγού, που θα χάσει τρίτο στη σειρά παιχνίδι, απόντες θα είναι οι Μπρεντ Πέτγουεϊ (που θα είναι πανέτοιμος για τα play offs) και Μιχάλης Τσαϊρέλης (που χειρουργήθηκε χθες και θα επανέλθει σε ένα μήνα). Το παρήγορο είναι πως επανέρχεται ο Κώστας Σλούκας...


Απέναντι στον πληγωμένο Ολυμπιακό, οι γηπεδούχοι παρατάσσονται πλήρεις. Για την ακρίβεια… υπερπλήρεις, αφού σε σχέση με τον αγώνα του ΣΕΦ έχει αποκτηθεί ο Αντρέι Κιριλένκο, έχουν επιστρέψει στη δράση οι τότε τραυματίες Άαρον Τζάκσον και Βίκτορ Χριάπα, ενώ ο αγνώριστος στο Φάληρο λόγω αποχής Σόνι Γουίμς είναι πλέον σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αρκείται σε απλή νίκη για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ εφόσον έχει μια νίκη παραπάνω από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στα δύο τελευταία ματς θα πάρει και την πρωτιά.

Οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να... «δραπετεύσουν» από την Κόκκινη Πλατεία με νίκη, η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με πλεονέκτημα έδρας!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν έχει αγωνιστεί ΠΟΤΕ πλήρης είναι… μαθημένος να ζει μέσα από τα προβλήματά του, ωστόσο, η πίστη και η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει στο Λιμάνι.

Απέναντι σε μία πολύ σπουδαία ομάδα, η οποία βασίζεται πολύ στην επιβολή του ρυθμού της, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μπορεί να ποντάρει στην παρουσία του Κώστα Σλούκα ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και αναμένεται να ηγηθεί στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Στη Ρωσία, πάντα δίπλα στην ομάδα, βρίσκεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και σήμερα (03/04) θα ταξιδέψει, αυθημερόν, και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Θρύλος μπορεί με μυαλωμένο και μεστό παιχνίδι να γίνει ο κυρίαρχος της Μόσχας! ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ