2015-04-03 15:14:07
Φωτογραφία για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
Συνεχίζονται τα επιμορφωτικά σεμινάρια στις Σχολές της Αττικής.

Σεμινάριο με θέμα την Διατροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και των γονέων πραγματοποιήθηκε στη Σχολή της Βούλας. Η Διεύθυνση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες συνεχίζει τα σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας μέσα από τα οποία οι γονείς αποκτούν σημαντικές γνώσεις που οφελούν τα παιδιά τους.

Η Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου επισκέφτηκε την Σχολή της Βούλας μαζί με τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και μίλησαν επί μια ώρα στους γονείς για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους και φυσικά σχετίζονται με την διατροφή. "Είμαστε ότι τρώμε. Αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας. Επίσης αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι εσείς οι γονείς είστε πρότυπα για τα παιδιά σας. Η επιλογή των τροφών από εσάς τους γονείς είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά βλέπουν εσάς και οι επιλογές σας είναι λανθασμένες τότε και τα παιδιά θα κάνουν λάθος", τόνισε μεταξύ άλλων η κα Αργυροπούλου η οποία μίλησε και για τις ετικέτες πίσω από τα προϊόντα και πως αυτές πρέπει να διαβάζονται αλλά και για την νηστεία και πόσο επηρεάζει τις αθλητικές δραστηριότητες του παιδιού
. Ο κ. Νάνος από την πλευρά του χρησιμοποίησε παραδείγματα μέσα από την εμπειρία του στα γήπεδα και έτσι τόνισε με ωραίο τρόπο τα λάθη των γονέων ενώ ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Αντώνης Γλύκας μίλησε στους γονείς για τα οφέλη του αθλητισμού στη ζωή παιδιών και ενηλίκων.

Πολλοί γονείς μετά από την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου κατέθεσαν τις ερωτήσεις τους και η κα Αργυροπούλου απάντησε σε όλους. Ανάμεσα στους γονείς που μίλησαν ήταν και ο Χειρούργος κ. Παπαδόπουλος ο οποίος έχει επιλέξει την Σχολή της Βούλας για να μάθει ποδόσφαιρο ο υιός του. Ο κ. Παπαδόπουλος έκρινε ως γιατρός το Σεμινάριο και συνεχάρη τους ανθρώπους του Ολυμπιακού: "Μπράβο στον Ολυμπιακό. Είναι πάντα μπροστά. Μέσα σε μια ώρα οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μάθουν χρήσιμα πράγματα για την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους. Συγχαρητήρια".

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Νάνος είδε προπονήσεις όλων των τμημάτων και μίλησε επί ώρα με τους προπονητές αλλά και τους γονείς για την λειτουργία της Σχολής.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ