2015-04-03 20:54:06
Φωτογραφία για «Ανοχύρωτος» ο Νομός Τρικάλων μετά από κακό καταμερισμό των Αστυνομικών δυνάμεων
Αναπόφευκτη η διαφυγή των δραστών μετά την ληστεία στην Τράπεζα Φαρκαδόνας Στο έλεος των κακοποιών βρίσκεται ο Νομός Τρικάλων και αυτό δεν χρειάζεται να …αποδειχθεί με ληστείες. Το αποδεικνύουν τα …νούμερα.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.grστο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, υπάρχουν 10 άτομα ως προσωπικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα στελέχωσης εποχούμενο περιπολικού επί 24ωρου βάσης και για τον λόγο αυτό κάτοικοι σε Δημοτικά Διαμερίσματα, δεν γνωρίζουν τι …χρώμα έχει το περιπολικό….

Εξάλλου ενδεικτικό το συμβάν που είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr όπου Αστυνομικοί κατέσχεσαν μηχανάκι και τους το κλέψανε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα χωρίς ωστόσο να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης με προσωπικό του Τμήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που στη περιοχή υπάρχει δύναμη της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, οι δράστες της χθεσινής ληστείας, κατάφεραν να ξεφύγουν, αναδεικνύοντας αναποτελεσματικά τα μέτρα αστυνόμευσης και ασφαλείας της περιοχής.


Όμοια κατάσταση και στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, όπου πλέον οι δράστες μπαίνουν στα σπίτια Δημοτικών Διαμερισμάτων όπως το πρόσφατο περιστατικό στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πιαλείας, χτυπώντας και ληστεύοντας ενοίκους αφού και εκεί κατά τις βραδινές ώρες, δεν στελεχώνονται επαρκώς οι εποχούμενες περιπολίες Ο κακός καταμερισμός Αστυνομικών δυνάμεων του Νομού, αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι υπάρχουν 80 Αστυνομικοί και περισσότεροι από 8 Αξιωματικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, την ίδια ώρα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, δεν έχει μόνιμο Διοικητή και με …μεσοβέζικες λύσεις , Αστυνόμοι Α΄ ορίζονται για σύντομα χρονικά διαστήματα σε Διοικητές…

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχει κλονιστεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και αναμένουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις σε επίπεδο καταμερισμού του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ