2015-04-03 22:49:53
Φωτογραφία για Πανούσης: Εμείς πρέπει να απλώσουμε το χέρι στον πολίτη - Τι είπε στους αστυνομικούς στη Λαμία
Ποια θέματα έθεσε σε Υπουργό και Αρχηγό ο Αστυνομικός Δ/ντης Φθιώτιδας Μιχάλης Πάππος - Τι είπαν και ζήτησαν από τους... αστυνομικούς ο Γιάννης Πανούσης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης.

Στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., όπου για αρκετή ώρα είχαν συνάντηση με αξιωματικούς και απλούς αστυνομικούς.

«Θέλουμε τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία, στους δρόμους. Θέλουμε την αστυνομία κοντά στον πολίτη. Θέλουμε μια σύγχρονη αστυνομία. Θέλουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας...», ήταν μερικά από τα "θέλω" του Υπουργού, ενώ τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθεί περίεργους θύλακες μέσα στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς επίσης και φαινόμενα διαφθοράς.

Για άμεση αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ. και στα αστυνομικά τμήματα της Περιφέρειας, έκανε λόγο ο Αρχηγός, ο οποίος επίσης ζήτησε από τους αστυνομικούς να βγουν στους δρόμους «Στόχος είναι η πρόληψη και όχι η καταστολή...», είπε χαρακτηριστικά.


Στην έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού αναφέρθηκε ο Μιχάλης Πάππος, καθώς επίσης και στα προβλήματα που υπάρχουν με τις φυλακές Δομοκού, αφού πολλοί αστυνομικοί απασχολούνται για φύλαξη, μετακινήσεις, μεταγωγές και άλλα.

Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά ο Γιάννης Πανούσης:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα θέματα που έβαλαν οι αστυνομικοί στον Υπουργό, αλλά και τα όσα ζήτησαν από τους αστυνομικούς ο Γιάννης Πανούσης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ