2015-04-04 05:44:08
Φωτογραφία για Riff: Δημιουργία βίντεο μαζί με φίλους από το Facebook
Στο επίκεντρο της χρήσης και της επιτυχίας του Facebook βρίσκεται η έννοια των «φίλων» και της αλληλεπίδρασης μεταξύ τους Από τα group μέχρι την απλή συζήτηση κάτω από μια δημοσίευση ή μια φωτογραφία, η δυνατότητα των Facebook friends να κάνουν πράγματα «μαζί» αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα της επιτυχίας και απήχησής του- και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει η εταιρεία, με πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα το Riff, ένα εργαλείο για τη δημιουργία βίντεο από κοινού με φίλους.

Η λειτουργία του είναι σε γενικές γραμμές απλή: ο καθένας μπορεί να αρχίσει δημιουργώντας ένα βίντεο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή ενός θέματος (π.χ. #AprilFools), το οποίο στη συνέχεια οι φίλοι του μπορούν να δουν και να επιλέξουν να προσθέσουν τα δικά τους κλιπάκια πάνω στο ίδιο θέμα.

Μόλις ένας φίλος προσθέσει ένα κλιπ στο βίντεο, οι φίλοι αυτού θα είναι επίσης σε θέση να το δουν στο Riff και να μπορέσουν να προσθέσουν και τα δικά τους κομμάτια.

Η «δεξαμενή» των δημιουργών μπορεί να αυξηθεί κάθετα από εκεί και πέρα, οπότε ένα σύντομο βίντεο μπορεί να γίνει ένα συλλογικό project μεταξύ κύκλων φίλων, οι οποίοι θα μπορούν να το μοιραστούν στο Facebook ή αλλού στο Ίντερνετ.

Το Riff είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από τα Facebook Creative Labs και μπορεί να βρει κανείς στο Play Store και το App Store. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ