2015-04-04 11:03:07
Φωτογραφία για H Πάτρα στέλνει μήνυμα
Ο Μώλος της Αγίου Νικολάου αλλά και το βόρειο τμήμα του λιμανιού θα αποτελέσουν σήμερα... από τις 10.30 το πρωί έως και το απόγευμα, το επίκεντρο εκδήλωσης της δυσαρέσκεια των πολιτών της Πάτρας για την πολύχρονη κοροϊδία, κυβερνήσεων και κυβερνήσεων στο αίτημα για την παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου.

Στη σημερινή συγκέντρωση - εκδήλωση που διοργανώνου ο Δήμος Πατρέων και η πρωτοβουλία ενεργών πολιτών, στην οποία συμμετέχουν Δημοτικές παρατάξεις, κόμματα, φορείς και σύλλογοι, θα σταλεί το μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, για επίσπευση των διαδικασιών της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δεσμεύτηκε στην προεκλογική του ομιλία από την πρωτεύουσα της Αχαΐας, τρείς ημέρες πριν τις εκλογές και την εκλογική του νίκη.

Να σημειωθεί πως η σημερινή κινητοποίηση πραγματοποιείται στον απόηχο αναλόγων δεσμεύσεων για παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου από πρώην πρωθυπουργούς , αντιπροέδρους κυβερνήσεων και υπουργούς οικονομικών , οι οποίες ωστόσο ποτέ δεν έγιναν πράξη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί πορείες κατά μήκος του θαλασσίου μετώπου, χορευτικά δρώμενα και μουσικές εκδηλώσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ