2015-04-04 16:52:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ... «ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Euroleague Greece για το σημείο-κλειδί που έκρινε την αναμέτρηση στη Μόσχα, χωρίς να βιάζεται από τώρα να κοιτάξει την Μπαρτσελόνα, ενώ έλυσε τις... απορίες για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ανανέωση του.

Ο διεθνής γκαρντ είχε μια ακόμη δύσκολη αποστολή. Αν και προερχόταν από τραυματισμό κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, πρόκληση που έφερε εις πέρας.

Δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, εκτέλεσε από μακρινή απόσταση, δημιούργησε φάσεις για τους συμπαίκτες του και έτρεξε αρκετά στην άμυνα, αποτελώντας έναν από τους παίκτες-κλειδιά των ερυθρόλευκων.

Μετά το ματς τόνισε ότι "έπαιξαν δύο σπουδαίες ομάδες και έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες". 

Ποιες ήταν αυτές ; "Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι έτσι δώσαμε παραπάνω επιθέσεις στον αντίπαλο".


Τα χαμένα ριμπάουντ (19 επιθετικά πήραν οι Ρώσοι) ήταν για τον Κώστα Σλούκα "το κομβικότερο σημείο του αγώνα", αν και όπως υπογραμμίζει "κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση που μας στοίχισαν". 

Όσο για το αποτέλεσμα; "Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε δύσκολα, αλλά εμείς μπορούμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση και να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

Μετά από μια ήττα, ωστόσο, δεν μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση. Αυτό ξεκαθαρίζει ο 25χρονος γκαρντ που προσθέτει ότι "η ομάδα πάλεψε για 40 λεπτά κι αυτό ήταν που ζητήσαμε στα αποδυτήρια".

Προς το παρόν η Μπαρτελόνα μπορεί να περιμένει. "Οφείλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά, αρχής γενομένης από το επόμενο με αντίπαλο τη Νίζνι. Μας νοιάζει μόνο να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο μας στα πλέι-οφς".

Ολοκληρώνοντας ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει γίνει γύρω από τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα. "Δεν έχει γίνει συζήτηση, πέρα από μια το καλοκαίρι. Δεν έχει γίνει κάτι έκτοτε. Το κλίμα είναι θετικό και το πρώτο μέλημα μου είναι ο Ολυμπιακός. Τα δημοσιεύματα πάντως είναι αναληθή".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ